Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA045T (90PT01Y1-M00760) - AT044094 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA045T (90PT01Y1-M00760) - AT044094 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA045T (90PT01Y1-M00760)

Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA045T (90PT01Y1-M00760) - AT044094

Код товару: AT044094
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип ПК Мультимедійні, Зовнішні порти і роз'єми 1 х Microphone, 1 x Нeadphone, 1 x HDMI, Оптичний привід відсутній, Колір сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Тип ПК Мультимедийные
Колір Сірий
Опис

Придбати Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA045T (90PT01Y1-M00760) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Моноблочний ПК престижного класу ASUS Zen AiO ZN242 з діагоналлю 23,8 дюймів відрізняється від усіх, випущених раніше. Від практично безрамочного дисплея NanoEdge до неймовірно стрункої стійки з суцільного металу, Zen AiO ZN242 являє собою шедевр дизайну, що виходить за межі можливого в функціональності моноблочних систем. Побудований на базі новітніх процесорів Intel® Core™ 7-го покоління і зібраний з найшвидших і потужних комплектуючих, Zen AiO ZN242 являє собою погляд у майбутнє, доступний прямо зараз.

Картинка — від краю до краю. Гарний безрамковий 23,8-дюймовий дисплей NanoEdge в ASUS Zen AiO ZN242 окантований рамкою шириною всього в 2 міліметри, завдяки чому великий екран помістився в самий компактний з можливих корпус. Фактично, співвідношення площ екрану і передньої панелі 90% означає, що моноблок за розмірами подібний багатьом 22-дюймовим моделям. Насолоджуйтеся зображенням неперевершеної якості на неймовірно компактному пристрої.

При роздільній здатності Full HD, широких кутах огляду 178° та 100-відсотковому охопленні колірного простору sRGB, дисплей NanoEdge, використовуваний в ASUS Zen AiO ZN242, подарує вам справжнє задоволення в роботі, а його чутлива сенсорна панель з підтримкою одночасно 10 торкань дасть повну свободу управління системою. В Zen AiO ZN242 також включена ексклюзивна технологія ASUS Tru2Life Video. Програмне забезпечення Tru2Life Video обробляє кожен піксель в кадрі відео з тим, щоб воно виглядало більш реалістично, при цьому може бути досягнуто 150-відсоткове підвищення чіткості.

Технологія оптимізації зображення ASUS Splendid гарантує найвищу можливу якість зображення для будь-якого типу відеоконтенту: чотири режими відображення управляються буквально одним дотиком. Звичайний режим (Normal) ідеальний для повсякденних задач, режим «Яскравий» (Vivid) змінює контрастність так, щоб підкреслити враження від фотографій і відео, режим «Комфортний» (Eye Care) знижує рівень синього кольору, знижуючи втому очей, а користувальницький режим (Manual) дозволяє користувачеві власні налаштування кольору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані