Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1) - AT044371 - купити Термінали збору даних в Києві й Україні, доступні ціни на Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1) - AT044371 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1)

Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1) - AT044371

Код товару: AT044371
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дисплея монохромний, Дисплей 2.1", Операційна система DOS, Процесор Toshiba900/H1, Тактова частота процесора 60 МГц, Пам'ять RAM 8 МБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CipherLab
Дисплей 2.1
Операційна система без операційної системи
Процесор Toshiba900/H1
Тактовая частота процессора 60 МГц
Пам'ять RAM 8 МБ
Тип аккумулятора Li-Pol
Степень пыле- и влагозащиты IP 54
Устойчивость к падениям выдерживает множественные падения с высоты 1.2 м
Опис

Придбати Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

CipherLab – світовий лідер рішень AIDC для широкого спектру галузей. CipherLab's спеціалізується на конвергенції сканування, мобільних обчислень та розробки бізнес-процесу. Що в результаті? Більш ефективний ланцюжок поставок, послуги збуту на місцях, роздрібна торгівля та скорочення витрат під час ведення бізнесу практично у будь-якому секторі. Мережа кваліфікованих та надійних партнерів знаходить вдалі рішення для малого та середнього бізнесу та підприємств, які обирають СipherLab за його цінність, чудове виконання та якість.

Термінал збору даних CipherLab CPT-8200 (A8200RSL42UU1)

8200L-4MB термінал збору даних, лазерний зчитувач, кабель USB (безпідставки). Мобільні комп'ютери серії Cipher 8230 – новий надлегкий термінал збору даних від CipherLab, що дозволяє здійснювати підключення до інших периферійних пристроїв за допомогою бездротових інтерфейсів передачі даних Bluetooth® класу 2 та WiFi IEEE 802.11b/g.

Завдяки застосуванню сучасної елементної бази, у лінійці Cipher 8230 вдалося зменшити розміри та вагу до показників невеликого мобільного телефону. Управління та використання терміналу Cipher 8230 також легко та комфортно, як ви це робите із звичайним мобільним телефоном.

32-бітний (60МГц) високопродуктивний процесор і збільшений об'єм доступної flash та оперативної пам'яті дозволяють значно скоротити час сканування та обробки у пам'яті будь-яких штрих кодів, незалежно від їх кількості. У лінійці Cipher 8230 застосовується чіпсет аудіокодека такий самий, як наматеринських платах персональних комп'ютерів та ноутбуків, це дає можливість відтворення мови, різної звукової інформації та поліфонії.

Застосування останніх розробок у галузі конструювання радіоелектронних пристроїв забезпечує тривалу стабільну роботу в автономному режимі. Цикл заряду терміналу збору даних можна виробляти від ПК через USB-кабель без застосування адаптера, що також збільшує експлуатаційні характеристики пристрою. Термінали збору даних серії Cipher 8230, сумісні з 1С (УТ і ТіС) будь-якої версії і поставляються з повним комплектом програмного забезпечення для повноцінної роботи та програмування користувацьких додатків.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані