Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB TOSHIBA (HDTW120EBMCA) - AT044590 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB TOSHIBA (HDTW120EBMCA) - AT044590 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB TOSHIBA (HDTW120EBMCA)

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB TOSHIBA (HDTW120EBMCA) - AT044590

Код товару: AT044590
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм 2 TB, Тип Підвищений захист, Портативні, Високошвидкісні, Форм-фактор 2.5", Iнтерфейс USB 3.0, Матеріал корпусу метал, Колір сірий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 2 ТБ
Тип Повышенная защита, Портативные, Высокоскоростные
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс USB 3.0
Матеріал корпусу для металла
Колір Grey
Лінійка (Серія) Canvio Premium
Вага 230 г
Виробник TOSHIBA
Опис

Придбати Зовнішній жорсткий диск 2.5" 2TB TOSHIBA (HDTW120EBMCA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витончений дизайн , Canvio Premium for Mac,  , який відрізняється завдяки високоякісному алюмінієвому корпусу з алмазним поліруванням, ідеально гармонує з вашими сучасними пристроями Mac. Крім того, продукт підтримує всі функції Mac і сумісний з програмою Time Machine® від Apple®, він також має власний інструмент захисту паролем. Завдяки невеликому і зручному адаптеру USB-роз'ємів типу A і C можна легко підключати продукт до всіх пристроїв Mac, а кишеньковий розмір накопичувача дозволить вам відкривати файли, де б ви не знаходилися. Однією з переваг також є додаткові 10 ГБ пам'яті в хмарному сховищі, що дозволяє працювати з файлами віддалено.

Стильний дизайн алюмінієвого корпусу і алмазне полірування роблять цей диск ідеальною парою для будь-якого сучасного пристрою Mac. 2 ТБ пам'яті знадобляться як при роботі з комп'ютером, так і в дорозі. В комплект поставки також входить м'який чохол для захисту Canvio Premium.

Жорсткі диски підтримують роз'єми USB 2 і 3, а завдяки невеликому і зручному адаптеру роз'ємів типу A і C, що входить в комплект поставки, ви можете легко підключати накопичувачі до різних пристроїв.

Забудьте про переформатування! Диски Canvio Premium for Mac повністю сумісні з програмою Time Machine® від Apple®.

Жорсткі диски Canvio мають вбудований інструмент захисту паролем для Mac, тому ваші особисті дані завжди в безпеці.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані