Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black - AT044899 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black - AT044899 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black

Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black - AT044899

Код товару: AT044899
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.0", Оперативна пам'ять 1 Gb, Ємність акумулятора 4000 mAh, Вбудована пам'ять 8 Gb, Роздільна здатність екрану HD (1280х720), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Диагональ экрана 5.0
Оперативная память 1 ГБ
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 3G, 2G
Беспроводные подключения Wi-Fi
Основная камера 8 + 5 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 5 Mpx
Частота процесора 1.2 ГГц
Формат SIM-карты Micro
Стандарты связи (GSM) 1800, 900
Процесор MediaTek MT6580
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 32 Gb
Функции камеры вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Встроенные датчики G-Sensor
Матеріал корпусу пластик
Вага 154 г
Разрешение экрана HD (1280х720)
Емкость аккумулятора 4000 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон Ergo B501 Maximum Black - мультимедійна платформа бюджетного рівня набула особливої ??батарейку і цікаві "фішки" від більш флагманських моделей. Одним з найсильніших переваг цього смартфона є автономність, слідом можна відзначити подвійну камеру, а так само досить невелику вагу, при наявності такого акумулятора. Ergo B501 - вельми придатний девайс з вкрай адекватним цінником.

Бездоганність і надійність в одному девайсі. Корпус смартфона ERGO Maximum B501 виконаний в класичному фірмовому стилі з приємного на дотик високоякісного пластику, який захищає потужну начинку від механічних пошкоджень і прекрасно лежить в руці. Задня кришка доповнена вишуканої панеллю з подвійною камерою, яка підкреслює індивідуальність моделі.

Дисплей ERGO Maximum B501 виконаний за технологією IPS з роздільною здатністю в 1280x720 точок і відрізняється високою контрастністю, точністю відтінків, відмінною передачею кольору і широкими кутами огляду. Більш того, смартфон оснащений потужним залізом - процесором Mediatek MT6580А з відеоядром Mali-400 MP2, що разом з операційною системою Android 7.0 перетворюють девайс в незамінного помічника для роботи і розваг.

Поглянь навколо по-новому з подвійною камерою з ефектом боке. Смартфон ERGO Maximum B501 - кишенькова фотостудія, яка стане справжньою знахідкою для всіх любителів мобільної фотографії. Подвійна камера в 8 + 5 Мп зі спалахом дозволяє знімати високоякісні портрети, автоматично переводячи акцент на передній план завдяки ефекту боке. Таке ідейне рішення робить фотографію цікавою і максимально деталізованої, а також сприяє поліпшенню якості при зйомці в поганому освітленні або сутінках. А фронтальна камера в 5 Мп оснащена повноцінним набором налаштувань і фільтрів, завдяки яким кожну фотографію можна відредагувати під свій власний стиль.

Залишайтеся на зв'язку 24/7! Два повноцінних слота для SIM-карт, а також єдиний GSM стандарт - 900/1800 МГц знадобиться любителям подорожей і довгих душевних розмов з близькими і знайомими. Окремий слот для microSD карти до 32 Гб дозволяє безперешкодно розширювати як оперативну пам'ять пристрою, так і його можливості. А з ємнісним акумулятором в 4000 мА * ч підкорювати час і простір стане ще цікавіше!

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO відносиламь переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого.

 Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною. Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані