Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6XME.006) - AT045103 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6XME.006) - AT045103 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6XME.006)

Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6XME.006) - AT045103

Код товару: AT045103
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Celeron, Модель відеокарти HD Graphics, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Вид моноблок
Модель відеокарти HD Graphics
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth 4.0+LE, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Сокет Со встроенным процессором
Чіпсет SOC
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR3L
Многоканальный звук 2
Матеріал корпусу Металл
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 45 Вт
Колір White
Диагональ экрана 19.5
Максимальна роздільна здатність 1600 x 900 (HD+)
Опис

Придбати Комп'ютер Acer Aspire C20-720 (DQ.B6XME.006) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Acer Aspire C20-720 – настільний комп'ютер-моноблок, який відмінно підходить для домашнього використання. На ньому можна працювати і грати, дивитися відео і зберігати сімейні фото - і відеоархіви.

КОМПАКТНІСТЬ
Важливою особливістю моноблока є його компактність. Він не займає багато місця, до того ж вам не доведеться думати, куди б прибрати кабель, що з'єднує системний блок з монітором, так як в даній моделі ці елементи об'єднані в одному корпусі.

ЯСКРАВИЙ ЕКРАН З ВИСОКОЮ РОЗДІЛЬНОЮ ЗДАТНІСТЮ
Моноблок комплектується яскравим екраном з високою роздільною здатністю, який підходить для роботи з офісними додатками, веб-серфінгу, відтворення відео.

НЕОБХІДНІ ІНТЕРФЕЙСИ
До моноблоку можна підключати різні пристрої, флешки, зовнішні жорсткі диски. Для цього розробники передбачили роз'єми HDMI і USB, в тому числі високошвидкісні порти USB 3.0.

БЕЗДРОТОВЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ
Бездротовий доступ в інтернет забезпечує модулем Wi-Fi. Якщо поблизу є точка доступу, в вашому розпорядженні буде все різноманіття ресурсів Всесвітньої павутини. Також розробники передбачили підтримку Bluetooth, дає можливість підключати сумісні пристрої, не використовуючи дроти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані