Планшет Apple A1709 iPad Pro 10.5" Wi-Fi 4G 64GB Silver (MQF02RK/A) - AT045104 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Apple A1709 iPad Pro 10.5" Wi-Fi 4G 64GB Silver (MQF02RK/A) - AT045104 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Apple A1709 iPad Pro 10.5" Wi-Fi 4G 64GB Silver (MQF02RK/A)

Планшет Apple A1709 iPad Pro 10.5" Wi-Fi 4G 64GB Silver (MQF02RK/A) - AT045104

Код товару: AT045104
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.5", Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ, Тип Продуктивні, з 3G/4G-модемом, iPad, Роздільна здатність 2224 х 1668, Вбудована пам'ять 64 ГБ, Операційна система iOS 10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Діагональ дисплея 10.5
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Тип Производительные, с 3G/4G-модемом, iPad
Роздільна здатність 2224х1668
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi, EV-DO (CDMA), 3G, 4G, Bluetooth
Операційна система iOS
Тип матриці IPS
Процесор Apple A10X
Тип SIM-карт nanoSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, Lightning
Навігаційна система GPS, ГЛОНАСС
Тилова камера 12 Mpx
Фронтальна камера 7 Mpx
Додатково сканер відбитка пальця, компас, датчик освітленості, гіроскоп, барометр, G-Sensor
Ширина (мм) 174.1
Висота (мм) 250.6
Глибина (мм) 6.1
Вага (г) 477
Колір передньої панелі White
Тип батареї Li-Pol
Опис

Придбати Планшет Apple A1709 iPad Pro 10.5" Wi-Fi 4G 64GB Silver (MQF02RK/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Яке б завдання перед вами не стояло, iPad Pro готовий за неї взятися
Він потужніший багатьох ноутбуків і при цьому набагато зручніше. Дисплей Retina отримав вражаючі можливості і став приголомшливо швидко реагувати на дотики. А ще на пристрої встановлена iOS — сама передова мобільна операційна система в світі. У iPad Pro є все, що вам потрібно від сучасного комп'ютера. І навіть більше.

Самий вражаючий дисплей
Multi Touch на iPad завжди справляв велике враження. А новий дисплей Retina піднімає планку ще вище. Він не тільки яскравіше і відображає менше відблисків. У нього висока швидкість відгуку, не порівнянна з попередніми моделями. Тому неважливо, що ви робите — перегортувати сторінки в Safari або граєте в ресурсномістких 3D гру, — iPad Pro миттєво відгукується на будь-яке торкання.

Новий дисплей 10.5 дюйма
Дисплей нового iPad Pro 10.5 дюйми майже на 20% більше, ніж у моделі 9.7 дюйма, а значить, у вас буде більше корисного простору. Крім того, ви зможете користуватися стандартної екранної клавіатурою. При цьому iPad Pro все так само зручно носити з собою.

120 Гц — небачена частота оновлення
Дисплей нового iPad Pro тепер підтримує частоту оновлення 120 Гц. І це неймовірно красиво. Фільми та відео виглядають приголомшливо, графіка в іграх буквально літає. А при торканні дисплея пальцями або Apple Pencil пристрій реагує просто блискавично.

Багатозадачність. Робити кілька справ відразу скоро стане ще простіше
Нова панель Dock в iOS 11 дозволяє швидко відкривати програми та файли, з якими ви недавно працювали. А в режимах Over Slide і Split View обидва додатки будуть активні і ви зможете користуватися ними одночасно. Наприклад, можна ретушувати фото в Adobe Photoshop Fix і в той же час редагувати веб сторінку. Або бронювати квитки онлайн і відзначати потрібні дати в Календарі. iPad Pro і iOS 11 ідеально підходять для вирішення ваших завдань. Усіх відразу.

Могутніше багатьох ноутбуків
Процесор A10X Fusion з 64 бітну архітектуру і шістьма ядрами забезпечує вас приголомшливою потужністю. Ви зможете на ходу обробляти відеоролики з роздільною здатністю 4K. Робити рендеринг складних 3D-моделей. Відкривати великі документи та додавати свої замальовки. Все дуже швидко і легко. При цьому iPad Pro буде працювати без підзарядки цілий день.

Apple Pencil. Ще точніше передає ідеї
Підвищена частота оновлення дисплея нового iPad Pro дає і інша важлива перевага — зростає швидкість відгуку Apple Pencil. Тепер він веде себе ще більш природно. Жоден подібний електронний олівець не дозволяє писати, розмічати документи і малювати з такою точністю.

Гігантський стрибок для iPad
iOS 11 розкриває здібності iPad, роблячи його ще більш зручним і корисним пристроєм. Нові функції системи допомагають по-іншому поглянути на рішення звичних задач. Багато чого можна налаштувати на свій смак. Так що тепер у вас є всі можливості для підкорення нових висот.

Рушійна сила iPad. Помножена на 1,3 мільйона
iPad — потужний пристрій для роботи, навчання й ігор. Розроблено вже більше мільйона додатків, які дозволяють використовувати всі можливості великого дисплея Multi Touch і високошвидкісного процесора. А значить, ваші улюблені заняття стануть ще улюбленішими.

Дизайн
Неймовірна продуктивність, передовий дисплей, дві камери, надшвидкісна бездротовий зв'язок і акумулятор на цілий день роботи — все це вміщується в тонкому і витонченому корпусі iPad Pro.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані