Процесор INTEL Core™ i7 8700K (BX80684I78700K) - AT045195 - купити Процесори в Києві й Україні, доступні ціни на Процесор INTEL Core™ i7 8700K (BX80684I78700K) - AT045195 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Процесор INTEL Core™ i7 8700K (BX80684I78700K)

Процесор INTEL Core™ i7 8700K (BX80684I78700K) - AT045195

Код товару: AT045195
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сімейство процесора Intel Core ™ i7, Тип сокету s1151, Кількість ядер 6 ядер, Графічне ядро Intel UHD 630, Тактова частота ядра 3.7GHz, Тип поставки BOX без кулера,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL
Сімейство процесора Intel Core ™ i7
Тип сокета LGA1151
Графічне ядро Intel UHD 630
Мікроархитектура Coffee Lake
Тип поставки BOX без кулера
Теплопакет 95 W
Об'єм кеш-пам'яті 2-го рівня 1.5MB
Об'єм кеш-пам'яті 3-го рівня 12MB
Технологія CMOS 14 nm
Особливості разблокированный множитель
Важливо Supports Intel 300-Series Chipsets Only
Тактова частота ядра 3.7 ГГц
Частота ядра в Boost режимі 4.7 ГГц
Опис

Придбати Процесор INTEL Core™ i7 8700K (BX80684I78700K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тепер повсякденні обчислювальні завдання виконуються швидше. Швидке редагування фотографій і відео. Миттєве перемикання між програмами і вікнами. Зручна багатозадачність. Крім того, крім високої продуктивності новий комп'ютер забезпечить до 10 годин автономної роботи, тому ви зможете взяти його з собою, куди б ви не відправилися, не турбуючись про необхідність підзарядки.

Ваш новий комп'ютер стане справжнім центром розваг з підтримкою потокової трансляції відео у форматі 4K UHD, віртуальної реальності та самих ресурсоємних ігор. Завдяки підтримці в 4 рази більше високої роздільної здатності порівняно з форматом HD ви напевно оціните чітку і реалістичну графіку, складні тіні і високу частоту зміни кадрів — і при цьому практично без переривань, буферизації і затримок.

Вбудовані функції додають ще один важливий рівень захисту, забезпечуючи безпеку і зручність входу в облікові записи, перегляду веб-сторінок і здійснення онлайн-платежів. Для входу можна використовувати функцію розпізнавання обличчя, голоси або відбитків пальців — це не тільки надійно і безпечно, але також швидко і зручно. Зберігайте паролі, персональну інформацію і дані автозаповнення, використовуючи один головний пароль. А сенсорний екран, розпізнавання голосових команд і підтримка стилуса зроблять взаємодію з комп'ютером природним і зручним.

Технологія Thunderbolt™ 3
Позбавтеся від зайвих проводів завдяки одному компактному роз'єму, який може використовуватися для зарядки комп'ютера, передачі даних і підключення подвійних моніторів з роздільною здатністю 4K UHD.

Графічні технології Intel®
Насолоджуйтесь високою чіткістю зображення завдяки графічним технологіями Intel®.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані