Графічний планшет Wacom One by Medium Black (CTL-672-N) - AT045241 - купити Графічні планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Графічний планшет Wacom One by Medium Black (CTL-672-N) - AT045241 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Графічний планшет Wacom One by Medium Black (CTL-672-N)

Графічний планшет Wacom One by Medium Black (CTL-672-N) - AT045241

Код товару: AT045241
В наявності
4 299 грн
Короткий опис:
Розміри робочої поверхні 227 х 189 х 8.7 мм, Роздільна здатність 2540 ліній на дюйм, Кількість рівнів натиску пера 1024,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Wacom
Размеры рабочей поверхности 227 х 189 х 8.7 мм
Разрешающая способность 2540 линий на дюйм
Кол-во уровней давления пера 1024
Опис

Придбати Графічний планшет Wacom One by Medium Black (CTL-672-N) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Для роботи з графікою на комп'ютері не завжди достатньо звичайної мишки.
Якщо ви любите малювати, редагувати фотографії або займаєтеся побудовою креслень, то вам краще обзавестися графічним планшетом.
Сучасний графічний планшет являє собою цифровий пристрій введення графічної інформації.
Це незамінний інструмент в роботі художника, дизайнера, інженера.
З його допомогою можна малювати, робити нотатки і начерки, редагувати фотографії і управляти інтерфейсом комп'ютера.

Ведіть свої рукописні записи та малюйте на своєму комп'ютері, як у звичному зошиті чи альбомі.
З пір'яним планшетом One by Wacom папір більше не потрібний, і всі записи і малюнки, зроблені на ньому від руки, не знадобиться оцифровувати.
А чутливе до тиску перо розширить ваші можливості, дозволяючи працювати в самих різних областях, від цифрового живопису до 3D-моделювання.

One by Wacom medium — зручний пір'яний планшет з робочою областю розміром 216×135 мм, що можна порівняти з «паперовим» формату A5.
Витончене комплектне перо розрізняє до 2048 ступенів тиску, що дозволяє застосовувати «в цифрі» різні образотворчі техніки.
До того ж, перо не вимагає елементів живлення — тому воно безпроводове і важить всього 10 грамів.

Ключові особливості One by Wacom medium:
- Робота з комп'ютером, як з папером — всі ваші творчі ідеї, які ви малюєте на планшеті, відразу відображаються на моніторі, готові до миттєвих змін, коректувань і експериментів.
- Чутливе до тиску перо — ідеально задіює природні рухи руки при роботі з традиційними пишучими і малюючими інструментами.
- Батарейки перу не потрібні — тому воно легке і зручне у використанні.
- Працює з популярним ПЗ - використовуйте планшет в офісних додатках для рукописних приміток і в професійних графічних редакторах для малювання, 3D-моделювання і створення дизайн-проектів.
- Готовий до роботи в лічені хвилини - підключіть планшет до USB-порту комп'ютера, встановіть драйвер і налаштуйте через фірмовий додаток Wacom; за кілька хвилин пристрій готовий до повноцінного використання.
- Досить компактний, але при цьому дає досить простору для зручного редагування великих зображень на великому моніторі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані