Комп'ютер ASUS ZN241ICGK-RA110T (90PT01V1-M04860) - AT045422 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер ASUS ZN241ICGK-RA110T (90PT01V1-M04860) - AT045422 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер ASUS ZN241ICGK-RA110T (90PT01V1-M04860)

Комп'ютер ASUS ZN241ICGK-RA110T (90PT01V1-M04860) - AT045422

Код товару: AT045422
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce 940MX, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce 940MX
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Додатково Kensington lock slot
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 90 Вт
Колір черно-серебристый
Диагональ экрана 23.8
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Комп'ютер ASUS ZN241ICGK-RA110T (90PT01V1-M04860) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильний дизайн
Моноблочний комп'ютер Zen AiO — ще один доказ того, що сучасні технології можуть бути красивими. Його монолітний корпус в кварцовому сірому кольорі з оригінальною текстурою поверхні ідеально впишеться в будь-який домашній інтер'єр.

Мультисенсорний екран
Мультисенсорний екран моноблока ASUS Zen AiO вміє обробляти дотики десятьма пальцями одночасно і підтримує безліч різних жестів, за допомогою яких можна виконувати різні дії, наприклад гортати веб-сторінки або збільшувати/зменшувати фотографії.

Вражаюча продуктивність
Zen AiO може похвалитися не тільки зовнішнім виглядом, але і чудовою продуктивністю. Процесор Intel® Core™ i5 останнього покоління, швидкісна пам'ять DDR4, високопродуктивна відеокарта, швидка дискова підсистема і самі сучасні інтерфейси підключення гарантують комфортну роботу в будь-яких програмах.

Чудова аудіосистема
Аудіосистема Zen AiO з технологією ASUS SonicMaster Premium включає стереодинаміки з загальною вихідною потужністю 6 Вт, що забезпечують багате і чисте звучання в широкому діапазоні частот. Zen AiO Pro створює повноцінну звукову картину, будь то перегляд блокбастера, гра або відпочинок під музику.

Високошвидкісний інтерфейс USB 3.1
Порт USB 3.1 Type-A, яким обладнаний комп'ютер, володіє пропускною здатністю 10 Гбіт/с, тобто в два рази вищою, ніж USB 3.0. Для максимальної зручності Zen AiO оснащений чотирма портами USB 3.0, а також HDMI для підключення зовнішнього дисплея.

Практична краса
При створенні образу нового моноблочного комп'ютера дизайнери і інженери ASUS намагалися мінімізувати кількість відволікаючих деталей, але при цьому зробити його максимально зручним у використанні.

Міцність і елегантність
Привабливий дизайн моноблочних комп'ютерів серії Zen AiO – результат копітких досліджень і застосування найсучасніших виробничих методів. Незважаючи на тонкий профіль і компактність, їх монолітний корпус з шліфованою обробкою володіє дуже високою міцністю.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані