Електронна книга PocketBook 641 Aqua 2, Blue/Black (PB641-A-CIS) - AT045479 - купити Електронні книги в Києві й Україні, доступні ціни на Електронна книга PocketBook 641 Aqua 2, Blue/Black (PB641-A-CIS) - AT045479 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електронна книга PocketBook 641 Aqua 2, Blue/Black (PB641-A-CIS)

Електронна книга PocketBook 641 Aqua 2, Blue/Black (PB641-A-CIS) - AT045479

Код товару: AT045479
Немає в наявності
Короткий опис:
Клас електронної книги Компактні, Сенсорний екран, Папероподібний екран з підсвітленям, Формати, які підтримуються RTF, CHM, DOC, DOCX, EPUB, FB2.ZIP, HTML, JPEG, PDF (DRM), PDF, TXT, BMP, PNG, TCR, MOBI, TIFF, FB2, Тип екрану E Ink Carta, Розмір екрану 6", 1024x768, 16 градацій сірого, Безпроводні підключення Wi-Fi, Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PocketBook
Клас електронної книги Компактні, Сенсорний екран, Папероподібний екран з підсвічуванням
Підтримувані формати RTF, CHM, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTML, JPEG, PDF (DRM), PDF, TXT, BMP, PNG, TCR, MOBI, TIFF
Розмір екрану 6
Тип экрана E Ink Carta
Беспроводные подключения Wi-Fi
Об'єм оперативної пам'яті 256 МБ
Объем встроенной памяти 8 ГБ
Мультимедия Словарь, Просмотр фотографий
Коммуникации micro USB
Аккумулятор Li-Pol, 1500 mAh
Розмір 114,6 × 174,4 × 9 мм
Вага 180 грам
Опис

Придбати Електронна книга PocketBook 641 Aqua 2, Blue/Black (PB641-A-CIS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Електронна книга Pocketbook 641 - це унікальне у своєму роді пристрій для читання, яке не боїться піску і води. Це самий корисний гаджет для Вашого відпустки!

Висококонтрастний папероподібний екран E-ink Carta
Електронна книга Pocketbook 641 - рідер зі стандартним, 6-дюймовим сенсорним екраном з роздільною здатністю 1024 × 758. Дисплей використовує технологію електронного паперу E ink Carta. На екрані немає відблисків, текст характеризує відмінна контрастність і чіткість. Технологія реалізована без використання світяться пікселів (як у екранах планшетів), і читання з такого дисплея набагато менше стомлює зір. E ink Carta - краща альтернатива звичайному папері!

Вбудована підсвітка
На вологозахищеній моделі другого покоління виробник встановив у екран вбудовану підсвітку. Світлодіодне підсвічування, яскравість якої можна гнучко регулювати в налаштуваннях, не стомлює зір при тривалому читанні. Підсвічування дозволяє читати навіть у повній темряві.

Водонепроникність і захист від пилу
Pocketbook 641 слід придбати не тільки тим, хто планує відправитися в екстремальну подорож, але тим користувачам, хто віддає перевагу спокійне читання на пляжі або біля басейну. Захищений корпус дозволить користуватися читалкою на пляжі. Водонепроникний рідер стане відмінним рішенням для любителів читати у ванній!

Висока швидкість роботи і обсяг пам'яті
Пристрій має 256 Мб оперативної пам'яті, і відрізняється високою швидкодією. 8 Гб вбудованої пам'яті відведені для зберігання книг. На pocketbook aqua цього обсягу достатньо для завантаження приблизно 8 тисяч книг. У відпустку не доведеться тягнути з собою валізу паперових книжок!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані