Планшет Huawei MediaPad T3 7" 3G 1GB/8GB Grey (53019926_) - AT045529 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Huawei MediaPad T3 7" 3G 1GB/8GB Grey (53019926_) - AT045529 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Планшет Huawei MediaPad T3 7" 3G 1GB/8GB Grey (53019926_)

Планшет Huawei MediaPad T3 7" 3G 1GB/8GB Grey (53019926_) - AT045529

Код товару: AT045529
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Планшет + Смартфон, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Операційна система Android 6.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип Начального уровня, Планшет + Смартфон, Планшеты на Android, с 3G/4G-модемом
Роздільна здатність 1024х600
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Android
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8127
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Grey
Частота процесора 1.3 ГГц
Порти і роз'єми 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково G-Sensor
Вага (г) 250
Емкость аккумулятора 4100 mAh
Опис

Придбати Планшет Huawei MediaPad T3 7" 3G 1GB/8GB Grey (53019926_) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Huawei MediaPad T3 7 "1GB / 8GB Grey (BG2-U01 Grey)
Потужний і стильний Huawei MediaPad T3
Huawei MediaPad T3 - практичний і стильний семидюймовий планшет з підтримкою стільникових мереж третього покоління.
Сучасність, технологічність, багатозадачність і якість збірки MediaPad в черговий раз підтвердили надійну репутацію виробника Huawei.

Чіткий дисплей
Яскравий, високочеткій IPS-дисплей MediaPad T3 з роздільною здатністю 1024 x 600 (HD) показує об'ємну і контрастну картинку. Підтримка широкого спектру відеоформатів (3gp, mp4, mkv, ts, avi, flv і ін.) Дозволить вам насолоджуватися переглядом відео в найвищій якості. Завдяки технологіям MediaPad здається, що зображенням на дисплеї планшета з діагоналлю 7-дюймів можна не тільки милуватися, але й доторкнутися.

Перевірена міцність в елегантній упаковці
MediaPad T3 - поєднання практичності, надійності і функціональності. Корпус пристрою товщиною всього 8,6 мм і вагою 245 грамів захищає сучасну, високотехнологічну начинку. Планшет оснащений чотирьохядерним процесором MTK MT8127, A7, 4 x 1.3 ГГц, 512 KB L2. Пристрій працює на Android M (Marshmallow), яка підтримує ряд нововведень і функцій, недоступних для попередніх версій.

Міцний корпус з анодованого алюмінію
Цілісний металевий корпус MediaPad T3 створений з алюмінію з захисно-декоративним оксидним покриттям, яке створює додатковий захист від механічних пошкоджень.
Одночасно, корпус з анодованого алюмінію зменшує вагу самого планшета. А також візуально покращує елементи дизайну MediaPad T3, надаючи йому елегантний і футуристичний зовнішній вигляд.

Підключення без лагів
MediaPad T3 надає можливість відчути силу проходять через нього потоків інформації, де б ви не знаходилися. Посилення потужності для підтримки технологій WiFi 2.4G і 5G останнього покоління дозволяють планшету спокійно приймати і відправляти інформацію в міру вашої необхідності, без зависань і гальм.

Девайс для всієї родини
Інтелектуальний доступ до додатків і управління контентом дозволяють іншим членам вашої сім'ї використовувати пристрій під вашим контролем. При цьому, незалежно від того, хто бере ваш планшет, ви залишаєтеся його єдиним господарем. Підтримка GPS. Завдяки функції підтримки супутникової системної навігації, ви завжди будете впевнені, що зможете знайти дорогу і не загубитися навіть в незнайомому місці.

Ємний акумулятор
Huawei MediaPad T3 оснащений ємним акумулятором 4100 мАг, який дозволить планшету виконувати йому функції в режимі безперервної роботи протягом цілого дня.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані