Корпус Vinga Shark - AT045854 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Vinga Shark - AT045854 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус Vinga Shark

Корпус Vinga Shark - AT045854

Код товару: AT045854
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми Audio, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы ATX, Micro - ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 1 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 390 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу Металл, пластик
Габарити, мм 450 x 190 x 480 мм
Места для дополнительных вентиляторов Front 2x12 см, Side 1x12 см, Top 2x12 см
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Максимальная длина БП 260 мм
Опис

Придбати Корпус Vinga Shark Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Vinga Shark - це яскравий приклад еталонного дизайну для геймерского корпусу. Його вартість вкрай невисока, але при цьому він не тільки дуже сучасно виглядає, але і прекрасно справляється зі своїм головним завданням - бути якісним фундаментом для складання потужного ігрового персонального комп'ютера. Можливо, він не підійде професійного кіберспортсмена, який бере участь в міжнародних чемпіонатах, але зате це відмінний подарунок для будь-якого початківця відеоблогера-підлітка, який планує випускати летсплеі і огляди на ігрові новинки. Особливу фантастичну естетику привносить у вигляд моделі наявність кольорів з підсвічуванням яскраво-синього кольору.

Всього в коробці передбачено 5 внутрішніх і зовнішніх відсіків, зате загальне число слотів розширення - 7 штук. При досить невеликих габаритах в цьому корпусі передбачено цілих шість місць під вентилятори. Якщо на кожне з них ви встановите відповідний пристрій для виштовхування повітря з розмахом лопастей в 120 мм, то вам дуже нескоро знадобиться чистити деталі від пилу. Що стосується максимальної висоти процесорного кулера, який допускається сюди встановлювати, то вона становить 160 мм. У Shark можна монтувати дуже потужні відеокарти, якщо їх довжина не перевищує 39 см. Крізь бокове вікно видно вентилятори, що підсвічуються - практичного сенсу в цьому немає, зате виглядає дуже ефектно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані