Санки Alpen Gaudi Alpen Drive красные (4020716299143) - AT046385 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Alpen Gaudi Alpen Drive красные (4020716299143) - AT046385 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Санки Alpen Gaudi Alpen Drive красные (4020716299143)

Санки Alpen Gaudi Alpen Drive красные (4020716299143) - AT046385

Код товару: AT046385
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип снігокат, Оснащення кермо, гальмо, буксирувальний трос, Рекомендований вік від 4 років, Кількість місць 1, Матеріал пластик, Максимальне навантаження 50 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение тормоз, руль, буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 4 лет
Матеріал пластик
Ширина 54 см
Висота 29 см
Глибина 97 см
Тип снегокат
Виробник Alpen Gaudi
Вага 4 кг
Опис

Придбати Санки Alpen Gaudi Alpen Drive красные (4020716299143) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Такий собі мінібобслей. Сучасний підхід до санчат повністю відображено в моделі Alpen Drive. Санчата Alpen Drive мають кермо і центральне гальмо. Виконані з якісного морозостійкого пластику. З боків – два ручні гальма. Мотузка для буксирування в комплект не входить.
Технічні особливості:
• Розмір (ШхГхВ): 54х97х29 см
• Вага: 4, 0 кг
• Для дітей від п'яти років
• Максимально допустиме навантаження: до 50 кг
Ваша дитина буде почувати себе справжнім Шумахером разом з такими санками.

Придбайте санки в нашому інтернет-магазині і ви отримаєте неймовірні враження взимку. Сніг, веселощі, сміх все це разом з вашими дітьми і ви зможете випробувати.Зима скоро - поспішайте придбати і порадувати близьких. Санки будуть гарним подарунком для діток і дорослих. Не впадайте у сплячку, коли приходять холоду - насолоджуйтеся зимовими видами спорту. Розвагами, які бувають тільки взимку.
AlpenGaudi при виготовленні своєї продукції приділяє особливу увагу якості, простоті і зручності використання, саме тому їх продукція користується такою популярністю не лише на європейському, але й на міжнародному ринку. По надійності, безпеки, а також дизайном і зовнішнім виглядом важко знайти аналогічну продукцію в даному сегменті. Компанія , AlpenGaudi широко відома серед любителів активного зимового відпочинку. Продукція компанії характеризується продуманими конструкціями і оптимальним співвідношенням ціна і якість, що є незаперечною перевагою при здійсненні покупки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані