Килимок A4tech Bloody MP-60R - AT046450 - купити Килимки в Києві й Україні, доступні ціни на Килимок A4tech Bloody MP-60R - AT046450 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Килимок A4tech Bloody MP-60R

Килимок A4tech Bloody MP-60R - AT046450

Код товару: AT046450
Немає в наявності
Короткий опис:
Розміри 354 x 256 x 2.6 мм, Матеріал тканина на гумовій основі, Колір чорний, Особливості світиться (підключення через USB),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 354 x 256 x 2.6 мм
Матеріал ткань на резиновой основе
Колір Чорний
Особливості светящийся (подключение по USB)
Виробник A4tech
Опис

Придбати Килимок A4tech Bloody MP-60R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Килимок для миші A4Tech Bloody MP-60R , має двошарове водонепроникне тканинне покриття, яке не тільки приємно на дотик, але і забезпечить чудову керованість для маніпулятора при будь-якій його чутливості.

Міцна тканина килимка гарантує точність рухів і легкий ігровий процес, а нековзна гумова основа зберігає стабільне положення незалежно від того, наскільки інтенсивно проходять ігрові баталії.

Килимок A4Tech Bloody MP-60R оснащений RGB-підсвічуванням, що робить його унікальним.

На підставі килимка розташовується знімний плетений microUSB-кабель і світлодіодна кнопка, яка дозволяє здійснювати швидкий перехід між десятьма типами ефектів RGB-підсвічування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані