Комп'ютер HP T530 (2RC29EA) - AT046469 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP T530 (2RC29EA) - AT046469 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер HP T530 (2RC29EA)

Комп'ютер HP T530 (2RC29EA) - AT046469

Код товару: AT046469
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора AMD GX, Модель відеокарти FirePro W2100, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, Hewlett-Packard
Вид Неттоп
Серия процессора AMD GX
Модель відеокарти FirePro W2100
Операційна система Windows Embedded Standard 7E
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Тип пам'яті DDR 4
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер HP T530 (2RC29EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Розширте можливості хмарного обчислювального середовища за допомогою першого тонкого клієнта HP, створеного для офісу майбутнього. Тонкий клієнт HP t530 відрізняють елегантний дизайн, висока продуктивність і неперевершена надійність. Він відповідає не тільки поточним потребам, але і здатний легко адаптуватися під майбутні вимоги.

HP t530 задає новий стандарт в дизайні тонких клієнтів. У цьому ультрасучасному і компактному пристрої зібрані всі необхідні функції. А завдяки безшумним твердотілим накопичувачам і підтримці різних варіантів розгортання він стане відмінним вибором для будь-якого робочого простору.

З легкістю здійснюйте будь-які обчислювальні завдання завдяки технології тонких клієнтів AMD. За рахунок виконання операцій в хмарі ви впораєтеся навіть з ресурсоємними завданнями, такими як розподілені обчислення і рендеринг графіки.

Оцініть можливості тонкого клієнта, який здатний легко адаптуватися під ваші потреби. Завдяки системі зберігання на основі флеш-накопичувачів, великим обсягом пам'яті, різних інтерфейсах і широкому набору роз'ємів (в тому числі USB-C для підключення нових і застарілих периферійних пристроїв) ви легко зможете зробити крок у майбутнє.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
Андрей Артюхов
27-07-2020 23:13:10
Всегда хотел себе необычный компьютер, ведь я – дизайнер. В каталоге магазина А-Техно увидел ультратонкий компьютер HP T530 (2RC29EA) и понял, что это то, что я хотел видеть усебя дома. К тому же, у модели есть масса достоинств: бесшумные твердотельные накопители, большой объем памяти, множество разнообразных разъемов. Он с легкостью щелкает все задачки, которые я ему поручаю, а выглядит невероятно. При этом стоимость у него – вполне реальная, любому по карману.
Переваги:
Космическая внешность, маленькие габариты, высокая производительность
Недоліки:
Не нашел
особисті дані