Дитячий велосипед Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200) - AT046506 - купити Дитячі велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий велосипед Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200) - AT046506 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Дитячий велосипед Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200)

Дитячий велосипед Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200) - AT046506

Код товару: AT046506
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група від 9 місяців, Стать для дівчаток, Батьківська ручка управління так, Колір рожевий, Вид триколісні, Піддашок так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 9 месяцев
Пол для девочек
Колір Pink
Вид триколісні
Тип рамы с амортизированной передней вилкой
Оснащение трехточечные ремни безопасности, подставка для ног, переднее крыло, мягкий чехол на сиденьи, корзина для игрушек, высокая спинка
Виробник Trike
Опис

Придбати Дитячий велосипед Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Велосипед , Smart Trike Dream 4 в 1 (8000200) , - новинка на ринку дитячого триколісного транспорту, яка моментально отримала визнання, як вимогливих батьків, так і перебірливих дітей. , Зовнішній вигляд цього велосипеда викликає повагу і почуття впевненості у безпеці своєї дитини. Цей велосипед може експлуатуватися, як звичайна каталка, починаючи з 10-ти місячного віку дитини.

Для цього в ньому передбачено:
·Телескопічна батьківська ручка зі стильною сумкою, де можна розмістити необхідні на провулку дрібнички малюка.
·Відкидаються підставки для ніг.
·Триточковий ремінець безпеки.
·Передній, знімний бампер-обмежувач.
·Підстаканник з іграшковим мобільним телефоном.
·Висока ортопедичне сидіння, враховує всі анатомічні особливості дитини в цьому віці.
·Широка колісна база з потужними гумовими колесами, що робить цей смарт трайк дрім велосипед добре прохідним і стійким до перекидання.
·Захисний козирок сховає дитини від прямих променів сонця.
·Складні педалі не будуть заважати під час управління.
·Гальмо стоянки, яким можна скористатися, коли велосипед їде.

По мірі того, як дитина росте, з велосипеда Smart trike Dream 4 в 1 можна поступово прибрати все зайве. Зняти м'який чохол з підлокітниками і захисний козирок можна, коли дитині виповниться півтора року. Передній бампер обмежувач забирається приблизно у дворічному віці, але на розсуд батьків може бути демонтований і раніше, а також ліквідуються підставки для ніг і відкидаються педалі.

Сидіння регулюється, пересуваючись по рамі, завжди можна знайти необхідну відстань для більш зручного самостійного управління. Коли маля буде упевнено крутити педалі і керувати цим диво велосипед Smart trike Dream 4 в 1, з нього можна зняти батьківську ручку і отруїти свого дитини в самостійне подорож по дитячому майданчику. Від управління своїм триколісним іншому дитина буде отримувати тільки позитивні емоції і розвиватися фізично.

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані