Мобільний телефон Apple iPhone X 256Gb Silver (MQAG2FS/A) - AT046523 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Apple iPhone X 256Gb Silver (MQAG2FS/A) - AT046523 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мобільний телефон Apple iPhone X 256Gb Silver (MQAG2FS/A)

Мобільний телефон Apple iPhone X 256Gb Silver (MQAG2FS/A) - AT046523

Код товару: AT046523
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.8", Оперативна пам'ять 3 Gb, Вбудована пам'ять 256 Gb, Роздільна здатність екрану 1125 x 2436, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 1 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Диагональ экрана 5.8
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 + 12 Mpx
Операційна система iOS
Колір Сірий
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 7 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, BDS, Galileo
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Apple A11 Bionic
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення Lightning
Особливості 3D Touch, пиловологозахист корпусу, IP67, Qi wireless charging, oleophobic coating, Face ID, Apple Pay
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Вага 147 г
Разрешение экрана 1125 x 2436
Опис

Придбати Мобільний телефон Apple iPhone X 256Gb Silver (MQAG2FS/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

iPhone X
Ми завжди мріяли зробити iPhone одним великим дисплеєм. Настільки вражаючим дисплеєм, щоб ви забували про сам фізичний пристрій. І настільки розумним пристроєм, щоб він реагував на дотик, слово і навіть погляд. iPhone X втілює мрію в реальність. Це смартфон майбутнього.

Дисплей Super Retina
Абсолютно новий дисплей Super Retina з діагоналлю 5,8 дюйма, що зручно лежить в руці і приголомшливо виглядає, — це і є iPhone X.

Інноваційні технології
Дисплей і елегантно закруглений по кутах корпус інтегровані ще краще — ми змогли домогтися цього, використовуючи кілька унікальних технологій.

OLED для iPhone X
Це перший OLED-дисплей, що відповідає вищим стандартам iPhone: неймовірно яскраві кольори відображаються з вражаючою точністю, чорний колір виглядає природно, а контрастність досягає показника 1 000 000:1.

Камера TrueDepth
У мініатюрному модулі приховані передові технології і можливості, у тому числі камери і сенсори, що забезпечують роботу Face ID.

Новий корпус
Такого міцного скла з обох сторін у iPhone ще не було. Хірургічна нержавіюча сталь. Бездротова зарядка. А також захист від води та пилу.

Природні жести
Прості і звичні жести роблять навігацію абсолютно зрозумілою. Тепер не потрібно натискати кнопку, щоб потрапити на головний екран, — досить просто змахнути по дисплею в будь-якій його точці.

Безпечна аутентифікація
Тепер ваш пароль — це ваше обличчя. Нова технологія Face ID дозволяє розблокувати телефон, виконувати аутентифікацію і оплачувати покупки. З дотриманням вимог безпеки.

Картування особи
Face ID працює на основі технологій камери TrueDepth і легко налаштовується. На ваше обличчя проектується понад 30 000 невидимих точок, а потім на основі отриманих даних створюється його точна структурна карта.

Apple Pay
Технологія Face ID надійна і безпечна, тому її можна застосовувати з Apple Pay. Тепер для оплати покупки достатньо одного погляду.

Селфі в режимі «Портрет»
Знімайте чудові селфі з чітким переднім планом і художньо розмитим фоном.

Портретне освітлення
Нова функція режиму «Портрет», яка дозволяє застосовувати виразні ефекти, що імітують студійне світло.

Animoji
Камера TrueDepth аналізує міміку більше 50 лицьових м'язів, а потім на її основі анімуються 12 Animoji.

Поліпшена камера
Збільшена і більш швидка матриця 12 Мп. Новий кольоровий фильтр. Більш глибокі пікселі. І нова камера з телеоб'єктивом і оптичною стабілізацією зображення.

Портретне освітлення
Камери з визначенням глибини простору і точкова система розпізнавання контурів обличчя створюють дивовижні ефекти, що імітують студійне освітлення.

Подвійна оптична стабілізація
Обидва об'єктива задньої камери підтримують оптичну стабілізацію зображення і працюють неймовірно швидко, забезпечуючи чудову якість фотографій і відео навіть при низькій освітленості.

Оптичний зум
Ширококутний і телеоб'єктив на iPhone X підтримують як оптичний, так і цифровий зум із збільшенням до 10 разів при фотозйомці і до 6 разів при зйомці відео.

Нейронна система
Представляємо A11 Bionic. Самий потужний і інтелектуальний процесор, коли-небудь створений для iPhone. З нейронною системою і швидкістю до 600 мільярдів операцій в секунду.

Більш швидкий процесор
Швидкість чотирьох ядер ефективності до 70% вище, ніж у процесора A10 Fusion. А швидкість двох ядер продуктивності — до 25% вище.

Адаптивна технологія розпізнавання
Завдяки технологіям машинного навчання Face ID адаптується до змін вашій зовнішності.

Енергоефективність
Контролер продуктивності другого покоління і акумулятор спеціальної конструкції дозволяють iPhone X працювати без підзарядки до двох годин довше, ніж iPhone 7.

Світ без дротів
Заряджайте телефон від станцій і підставок для бездротової зарядки в готелях, кафе і аеропортах по всьому світу.

AirPower
Це станція для бездротової зарядки AirPower. Просто покладіть на неї iPhone, Apple Watch і AirPods — і вони відразу почнуть заряджатися.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані