Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA) - AT046663 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA) - AT046663 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA)

Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA) - AT046663

Код товару: AT046663
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти HD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти HD Graphics 630
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Чіпсет Intel H270
Тип пам'яті DDR 4
Мощность блока питания 120 Вт
Колір White
Диагональ экрана 23.8
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP Pavilion 24-r035ur (2MK56EA)
Широкі можливості розваг і висока продуктивність моноблока Pavilion зроблять його незамінним помічником під час роботи і відпочинку. Його продуктивність не поступається зовнішньому вигляду. А сучасний дизайн з ультратонкими рамками відкриває нові горизонти розваг, будь то перегляд улюблених шоу або пошук нових кулінарних рецептів.

Висока продуктивність для розваг, ігор і роботи в багатозадачному режимі.
Мінімалістичний дизайн. Максимум експресії.

Завдяки своєму чудовому дизайну моноблок Pavilion прикрасить будь-який інтер'єр. Його стильний тонкий корпус економить місце на робочому столі, а висувна камера гарантує конфіденційність.

Сенсація в світі розваг
Оцініть широкі можливості розваг. Дисплей Full HD IPS з ультратонкими рамками і покриті тканиною динаміки, налаштовані B & O PLAY, дозволять насолоджуватися якістю медіафайлів і відеодзвінків.

Будь-які завдання
Завдяки новітньому процесору Intel® і ємного диску цей ПК стане незамінним помічником в будь-яких ваших справах, будь то оплата рахунків або планування відпустки.

Процесор Intel® Core ™ 7-го покоління
Це високопродуктивне рішення легко впорається з великою кількістю завдань, покращуючи можливості роботи з ПК і забезпечуючи приголомшливе якість відео з роздільною здатністю 4K.

Надійні підключення
Нестійкий і повільне підключення до Інтернету більше не проблема. Підключайтеся до швидких мереж Wi-Fi * і пристроїв Bluetooth® завдяки модулям Wi-Fi 802.11 a / c (2 x 2) і Bluetooth® 4.2.

DVD-привід з функцією перезапису
Використовуйте вбудований оптичний привід для відтворення і запису DVD.
Жорсткий диск

Вам більше не доведеться турбуватися, що на все улюблені фільми, пісні та зображення не вистачить місця. Завдяки додатковим накопичувачів ви зможете зберегти все, що потрібно.

Хмарне сховище Dropbox. Використовуйте 25 Гбайт Dropbox для зберігання і синхронізації файлів. Зберігайте фотографії, музику та інші файли і діліться ними в будь-якому місці, де є доступ в Інтернет, протягом року.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані