Батарея універсальна Nomi E150 15000 mAh black (260726) - AT046736 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Nomi E150 15000 mAh black (260726) - AT046736 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Батарея універсальна Nomi E150 15000 mAh black (260726)

Батарея універсальна Nomi E150 15000 mAh black (260726) - AT046736

Код товару: AT046736
Немає в наявності
Короткий опис:
Ємність 15000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Lightinihg, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) microUSB, Lightning, 4 х USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Ємність 15000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Интерфейсы подключения (вход) microUSB, Lightinihg
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) microUSB, Lightning, 4 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір Чорний
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 2.1 A, 2 A, 1.2 A, 1 A
Особливості индикатор остаточного заряда
Захист багаторівнева система захисту
Матеріал корпусу для металла
Опис

Придбати Батарея універсальна Nomi E150 15000 mAh black (260726) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

«Nomi» – міжнародна команда інженерів, дизайнерів і маркетологів, що поставила перед собою мету – запропонувати покупцям з різних країн надійні, сучасні та доступні за ціною гаджети та аксесуари до них.

Стильний зовнішній акумулятор Nomi E150 15000 mAh призначений для справжніх користувачів портативних пристроїв.
Його компактні розміри, мала вага і витончений дизайн підійдуть абсолютно кожному.
Ця батарея володіє значним рівнем ємності 15000mAh - це дає можливість спокійно відчувати себе далеко від цивілізації або коли вам потрібно терміново подзвонити, а батарея розряджена.
Маючи завжди під рукою такий девайс, ви не переживаєте, що в невідповідний момент ваша камера підведе і ви не знімете довгоочікуване відео, або не зможете подзвонити в екстрених випадках.
Пристрій захистить вас від несприятливих ситуацій, швидко здійснить заряд необхідних приладів і виконає свою функцію бездоганно.
Micro and Iphone входи не можуть працювати одночасно, кабель, який першим буде вставлений у Вхід - отримує переваги (але в основному завжди перевагу отримує Micro).
Ще одна особливість роботи: якщо підключити кабелі в два Виходи з одного боку - максимальний показник виходів буде дорівнює 2.1 А (тобто кожен вихід буде видавати 1А), але якщо підключити кабелі в один Вихід з двох сторін - максимальний показник буде 4.2 А (тобто кожен вихід буде видавати 2.1 А).


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані