Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 - AT046754 - купити Відеореєстратори в Києві й Україні, доступні ціни на Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 - AT046754 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить флеш usb в нашем магазине, а также счетчик банкнот с доставкой по Кропивницкому.
  • Выгодные цены на многофункциональные периферийные устройства, предлагаем вам сделать выбор smart watch часы и заказать с доставкой в Виннице.
  • Быстро и удобно купить ссд диск, обратите внимание на детектор банкнот, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с пластиковых карт, либо клавиатура компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар морозильную камеру, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам листьев, цена вас приятно удивит.
Відеореєстратор Aspiring Alibi 3

Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 - AT046754

Код товару: AT046754
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Автомобільний, Роздільна здатність камери 1920х1080 (1080p), Кут огляду камери 170°, Зовнішній екран 3.5" TFT, Підтримка карт пам'яті microSD до 32Gb, Запис звуку да,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Автомобильный
Разрешение камеры 1920х1080 (1080p)
Угол зрения камеры 170°
Внешний экран 3.5
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 32 ГБ
Запись звука ECC
Отображение даты ECC
Возможность поворота камеры 360°
Вага 115г
Колір Чорний
Розмір 100 x 60 x 35 мм
Виробник Aspiring
Опис

Придбати Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Aspiring Alibi 3 — сучасний і функціональний автомобільний відеореєстратор в тонкому корпусі з великим сенсорним IPS дисплеєм та другою виносною камерою заднього виду.

Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 оснащений великим 3.5 дюймовим IPS сенсорним дисплеєм, на якому зручно переглядати записане відео, дивитися зображення з другої камери заднього виду під час паркувальних дій, а також, просто і комфортно переміщатися по налаштуванням меню, натискаючи сенсорні кнопки на дисплеї одним легким дотиком.

Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 оснащений найсучаснішою начинкою, яка дозволяє записувати відео з двох камер одночасно, а також використовувати великий вбудований дисплей реєстратора і другу камеру, як паркувальну систему, що дозволяє установкою одного пристрою вирішити два завдання одночасно.
Для зйомки якісного відео в реєстраторі встановлений сучасний процесор Novatek NTK96655 і сенсор SONY IMX323 з ультраширококутною лінзою з кутом огляду 170 градусів.
Пристрій записує відео вдень і в темний час доби у високій якості, передбачена можливість включення функції HDR, а також налаштування колірного балансу.

Відеореєстратор Aspiring Alibi 3 може працювати як в одноканальному режимі зі зйомкою відео в максимальній роздільній здатності Full HD з однієї камери, так само і в двоканальному режимі з зйомкою відео з двох камер одночасно і можливістю виведення на дисплей зображення в режимі PIP картинка в картинці або ж при необхідності тільки з однієї вибраної камери.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані