Пристрій безперебійного живлення Eaton 5SC 1000VA RT2U (5SC1000IR) - AT047400 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення Eaton 5SC 1000VA RT2U (5SC1000IR) - AT047400 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пристрій безперебійного живлення Eaton 5SC 1000VA RT2U (5SC1000IR)

Пристрій безперебійного живлення Eaton 5SC 1000VA RT2U (5SC1000IR) - AT047400

Код товару: AT047400
В наявності
29 916 грн
Акція: Кешбек 400 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 400 грн
Короткий опис:

Потужність, Вт 700 Вт, Клас товару для серверных стоек, Форма вихідної току чиста синусоїда, Кількість розеток 8 - IEC 320 C13/ -, Потужність, ВА 1000 B * A, РК-дисплей так,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Eaton
Діапазон потужності, Вт от 501 до 1000
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для рабочих станций, для серверных стоек
Форма вихідного струму правильна синусоїда
Інтерфейс підключення (ДБЖ) RJ-45, SmartSlot, USB
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 2
Тип исполнения монтируемый в стойку
Вхідна напруга 184 до 276 В
Інтерфейс підключення RS-232/USB
Кількість розеток 8 - IEC 320 C13/ -
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення Eaton 5SC 1000VA RT2U (5SC1000IR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Доступна і надійний захист електроживлення для серверів, використовуваних в малому бізнесі

Просте управління ДБЖ

  • Новий інтерфейс з РК дисплеєм відображає точні значення вхідної та вихідної напруги, навантаження, заряду батареї і розрахункового часу автономної роботи. Передбачена можливість установки вихідної напруги, звукової сигналізації і чутливості.
  • ДБЖ 5SC обладнані послідовними і USB-портами, а також релейними входами і виходами. HID-сумісний USB-порт автоматично розпізнається ОС Windows, MAC і Linux.
  • У стандартну комплектацію входить Eaton Intelligent Power Protector® (IPP). Воно використовується для двухточечного з'єднання з ДБЖ (через послідовний чи USB-порту) або мережевого з'єднання (при цьому IPP використовується як проксі).


Надійний захист електроживлення

  • Чистий синусоїдальна форма вихідної напруги: при роботі в автономному режимі ДБЖ 5SC видає синусоїдальна напруга для живлення навантажень, чутливих до якості електроенергії, наприклад, серверів з вбудованою схемою компенсації реактивної потужності.
  • Функція авторегулювання вихідної напруги (Buck/Boost) безперервно компенсує коливання вхідної напруги в широкому діапазоні, захищаючи харчування навантажень без переходу на батареї.
  • Збільшений термін служби батарей: технологія управління акумуляторними батареями Eaton ABM® використовує унікальний триступеневий алгоритм заряду, що збільшує термін служби АКБ на 50%.


Гнучкість в застосуванні

  • Невеликий розмір дозволяє легко розмістити ДБЖ навіть в обмеженому просторі (термінали самообслуговування, касові апарати, автомати для продажу квитків і т. д.), а вісім виходів збільшують гнучкість підключень.
  • Регульована чутливість до форми напруги дозволяє адаптувати ДБЖ до будь-якого джерела електроенергії (наприклад, генераторної установки).
  • Проста заміна батарей з боку передньої панелі для продовження терміну служби ДБЖ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані