Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO (2SG32ES) - AT047417 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO (2SG32ES) - AT047417 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO (2SG32ES)

Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO (2SG32ES) - AT047417

Код товару: AT047417
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i3, Модель відеокарти HD Graphics 630, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти HD Graphics 630
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Wi-Fi
Чіпсет Intel Q270
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Матеріал корпусу Металл
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 160 Вт
Колір Чорний
Диагональ экрана 21.5
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 6.4
Опис

Придбати Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO (2SG32ES) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP ProOne 600 G2 AiO — це поєднання елегантного дизайну і можливостей корпоративного класу. Завдяки неперевершеної продуктивності, високої надійності і зручності управління цей стильний і зручний ПК може стати головним ресурсом для вашого бізнесу. Завдяки місткому відсіку для укладання кабелів і стильному дизайну це пристрій All-in-One стане відмінним вибором для стійки адміністратора або столу керівника. Сенсорний дисплей IPS діагоналлю 54,61 см (21,5") зі скляним покриттям без рамок дозволяє максимально ефективно використовувати робочий простір екрану.

Безпека як всередині, так і зовні. Додаткові рішення корпоративного класу по забезпеченню безпеки, включаючи модуль TPM, HP BIOSphere і HP Client Security допоможуть запобігти крадіжці пристрої та забезпечити його надійну роботу. Неперевершену зручність спільної роботи. Сенсорний екран з підтримкою 10 одночасних торкань і голосовий помічник Кортана дозволять розкрити весь потенціал пристрою. Оцініть приголомшливі можливості спільної роботи завдяки таким засобам, як Skype для бізнесу, програма придушення шуму HP Noise Reduction і веб-камера HD з дозволом 2 Мп.

Простота управління пристроями. Адміністрування стає легше. Функції адміністрування та рішення HP Touchpoint Manager і HP Common Core BIOS полегшать управління ресурсами. Зручний доступ до важливих компонентів, ретельне тестування і технологія HP по контролю температури — це гарантія стабільної роботи пристрою All-in-One навіть у найвимогливіших умовах. Різні модифікації. Встановивши це компактний пристрій All-in-One на додаткову підставку, ви зможете адаптувати його до свого робочого місця і потребам.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані