Корпус Vinga Limpid - AT047438 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Vinga Limpid - AT047438 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар геймпад pc, купить с доставкой в Кривой Рог, рекомендуем вам робот, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с кронштейн крепления, либо термогигрометр, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на память озу, предлагаем вам сделать выбор плата памяти и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Быстро и удобно купить мобилу, обратите внимание на флешка накопитель, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить компьютер в нашем магазине, а также кабель тв с доставкой по Краматорску.
Корпус Vinga Limpid

Корпус Vinga Limpid - AT047438

Код товару: AT047438
В наявності
2 249 грн
Короткий опис:
Типорозмір Cube Case, Підтримувані материнські плати Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 2 x Audio (мікрофон, навушники), 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Типоразмер Cube Case
Поддерживаемые материнские платы Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x Audio (микрофон, наушники), 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 2 х 200 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 290 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, металл 0,5 мм
Габарити, мм 370 x 280 x 460 мм
Места для дополнительных вентиляторов Back 1x8 см
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Опис

Придбати Корпус Vinga Limpid Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дана модель корпусу від Vinga ідеально підходить для побудови геймерського комп'ютера. Адже це не просто «безликий» ящик, а ваш вірний помічник, за яким ви будете проводити левову частку часу. Правда і те що, користувачі-геймери воліють самостійно збирати комп'ютери, дуже ретельно підбираючи кожен компонент цієї системи для отримання максимальної функціональності і надаючи йому неповторної індивідуальності - адже таке точно в магазині не купиш. Погодьтеся, в сучасному світі дуже важлива і естетична частина, а один і той же ПК можна зібрати відразу декількома способами - від звичайних Tower-корпусів до компактних Slim-рішень і більш екзотичних відкритих стендів або корпусів-вітрин. Тому, знайомтеся - Vinga Limpid.

Дана назва можна перевести як «прозорий», що найкращим чином відображає головну особливість корпусу - велика кількість скляних панелей, завдяки чому всі компоненти системи видно як на долоні.

Упаковка і комплект поставки:

Vinga Limpid запечатаний в звичайну картонну коробку з монохромним оформленням. На її сторонах можна побачити назву моделі і схематичне зображення корпусу. Також покупець може ознайомитися з компонуванням пристрою і його специфікацією.

Комплект поставки включає необхідні аксесуари для складання комп'ютера: додаткову стійку і набір гвинтів для кріплення материнської плати, вентиляторів і накопичувачів. Крім цього, є набір одноразових стяжок для проводів і RGB LED-контролер разом з пультом управління.

Зовнішній вигляд:

Якщо підійти «конструкційно», то Vinga Limpid це сталеве шасі (0,62 мм) і ряд навісних панелей з пластику і загартованого скла (3,87 мм). У всіх випадках переважають прості геометричні форми: нагадує такий собі кришталевий куб з легкосплавною ручкою для перенесення на верхньому торці. Шасі вкрите чорною матовою фарбою.

Лицьова частина повністю прозора, зі скошеними і закругленими кутами. Знизу фарбою нанесено логотип бренду Vinga. Під нею добре видно великий 200-мм вентилятор.

Кріплення фасаду виконано за допомогою двох пар зручних гвинтів з фігурною головкою, які виглядають досить стильно, в тому числі завдяки чорному забарвленню і блискучою фаскою по периметру. Місця контакту панелей з основною частиною корпусу мають пом'якшувальні проставки, а внутрішня сторона гвинтів забезпечена гумовими прокладками. Все це покликане захистити скло від механічних пошкоджень. Після демонтажу можна отримати доступ до попередньо встановленої вертушки. Також є ряд зміщених до правого краю кріпильних отворів для установки пари 120-мм пропелерів.

Блок зовнішніх інтерфейсів Vinga Limpid розміщений у виїмці пластикової частини верхньої панелі. У його склад входить пара портів USB 2.0 і один USB 3.0, а також 3,5-мм роз'єм для мікрофона і навушників. Поруч з ними розташувалися великі кнопки включення і перезавантаження, а між ними знайшлося місце для звичних світлодіодних індикаторів.

При погляді на тильну частину корпусу, може здатися, що він перевернутий догори ногами, оскільки сім слотів розширення знаходяться вгорі, а виріз для інтерфейсної панелі материнської плати, місце для витяжного 80-мм вентилятора і блоку живлення - внизу. Але насправді це така особливість даної моделі - дзеркальне відображення звичної компонування з верхнім розташуванням БП.

Верхня частина складається з листа скла, закріпленого на своєрідній пластикової ванночці, яка маскується під метал. Кріплення виконане за допомогою все тих же гвинтів з фігурною головкою, а під низом ховається ще один 200-мм «вітродуй». Також варто відзначити вже згадану ручку для перенесення.

Внутрішнє облаштування:

Vinga Limpid має дзеркально відбиту внутрішню будову. Тобто материнська плата встановлюються догори дригом, а самі слоти розширення знаходяться зверху. У передній частині відсутні будь-які стійки, що дозволяє встановлювати габаритні комплектуючі та покращує продувність самої системи, завдяки вільній циркуляції повітряних потоків. У піддоні материнської плати розташований виріз, який дозволяє встановлювати системи охолодження CPU з опорною пластиною (backplate) без демонтажу самої плати. Блок живлення і накопичувачі знаходяться за піддоном материнської плати.

Материнська плата встановлюється на стандартні шестімілліметровой стійки. Сюди ж помістяться більш компактні рішення формату microATX і Mini-ITX.

Габаритні розміри самого пристрою - 370 x 280 x 460 мм

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані