Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10” 4G 16GB Black - AT047558 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10” 4G 16GB Black - AT047558 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10” 4G 16GB Black

Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10” 4G 16GB Black - AT047558

Код товару: AT047558
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Android 7.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості 4G, 3G, Wi-Fi
Операційна система Android 7.0
Тип матриці IPS
Процесор MediaTek MT8735
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Порти і роз'єми 1 x Type C USB
Тилова камера 2 Mpx
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Емкость аккумулятора 5000 mAh
Опис

Придбати Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10” 4G 16GB Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10 "4G 16GB Black
Потужний, функціональний, надійний
Відкрийте для себе світ нових можливостей з планшетом Nomi Ultra 3. Завдяки потужній апаратній частині ви можете легко впоратися з робочими завданнями, комфортно проводити час в соціальних мережах і насолоджуватися ігровим процесом. Ергономічний корпус, стильний дизайн, барвистий 10.-дюймовий дисплей. Оцініть чудову енергоефективність і тривалу роботу без підзарядки. Nomi Ultra 3 - всі сучасні можливості для виконання повсякденних завдань і незабутнього відпочинку.

Максимум яскравих емоцій
Пристрій оснащений 10.-дюймовим IPS-дисплеєм, що демонструє соковите, природне і деталізоване зображення навіть під прямими сонячними променями. Дивіться відеоролики на YouTube, читайте електронні книги і листуйтеся з друзями в соціальних мережах, насолоджуючись максимальним комфортом.

Стильний та ергономічний
Розробники Nomi домоглися ідеального поєднання ергономіки і елегантного зовнішнього вигляду новинки. Корпус Ultra 3 виконаний з міцних матеріалів, що забезпечують високу стійкість до механічних пошкоджень. Завдяки заокругленим кутах і ретельно вивіреним гранях пристрій чудово лягає в руку. Витончений дизайн доповнюють симетрично розташовані елементи і стильні забарвлення.

Висока продуктивність
Планшет Nomi C101030 Ultra3 LTE 10 "4G 16GB Black оснащено високопродуктивним чотирьохядерним процесором MediaTek MTK8735 і 2 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечують швидке переключення між завданнями і плавну роботу в ресурсномістких додатках і сучасних іграх. Поринайте в віртуальні світи, працюйте в графічних редакторах, займайтеся веб-серфінгом - ваш планшет готовий до повсякденних випробувань. Вбудовані 16 ГБ пам'яті.

Швидкість, яку ви оціните
Насолоджуйтеся прекрасною швидкістю передачі даних завдяки підтримці високошвидкісного модуля Bluetooth і Wi-Fi. Дивіться потокове відео в HD-якості, грайте онлайн, миттєво завантажуйте будь-які файли.

Відмінна автономність
Новий Nomi Ultra 3 оснащений акумулятором ємністю 5000 мА * год, що забезпечує тривалу роботу пристрою без підзарядок. Спілкуйтеся, грайте, працюйте, творіть весь день безперервно, будучи впевненими в своєму супутнику. Новинка працює під управлінням безпечної, швидкої та функціональної ОС Android 7.

«Nomi» - це міжнародна команда інженерів, дизайнерів і маркетологів, яка поставила перед собою мету - запропонувати покупцям з різних країн надійні, сучасні та доступні за ціною гаджети та аксесуари до них. «Nomi» Створена вихідцями з провідних ІТ-компаній, що мають успішний досвід розробки мобільних пристроїв і їх продажів у всьому світі.

Початком роботи «Nomi» став 2013 рік. Штаб-квартира знаходиться в Гонконгу. Пріоритетними регіонами розвитку є країни Південно-Східної Азії, Латинської Америки та СНД. У кожній з країн «Nomi» фокусується на партнерство з лідерами ринку.

Назва бренду «Nomi» складається з об'єднання заголовних букв 4х слів: New Outstanding Mobile Ideas, ці чотири слова і описують філософію бренду: реалізовувати цікаві ідеї, використовувати яскраві технології для створення нових, надійних, сучасних гаджетів і аксесуарів до них.

Надійність
Підготовка кожної нової моделі «Nomi» починається з розробки внутрішнього дизайну пристрою. Команда інженерів моделює різні сценарії використання, прагнучи створити пристрій, який не підведе користувача в будь-якій ситуації.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані