Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014) - AT047591 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014) - AT047591 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014)

Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014) - AT047591

Код товару: AT047591
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1/2.3", Запис відео 1920 x 1080, Оптичний зум 25x, Число ефективних пікселів 20.2 Mpx, Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1/2.3
Запись видео Full HD (1920x1080)
Оптический зум 25x
Число эффективных пикселей 20.2 Mpx
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков JPEG
Размер ЖК-экрана 3
Тип питания NB-13L
Колір корпусу Чорний
Линейка PowerShot SX
Процессор обработки изображения DIGIC 4+
Минимальное фокусное расстояние 4.5 мм (35-мм эквивалент: 25 мм)
Максимальное фокусное расстояние 112.5 мм (35мм эквивалент: 625мм)
Максимальная диафрагма f/3.2-6.6
Вага 182 г
Общее число пикселей 21.1 мрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Canon Powershot SX620 HS Black (1072C014) - ця ультра-зум камера поєднує в собі простоту використання і широкі можливості управління, вона оснащена зумом 50x і відкриває широкі горизонти для творчості, дозволяючи створювати приголомшливі фотографії і відео і обмінюватися ними. Ідеальний варіант для відпустки і святкових подій.


PowerShot SX620 HS від Canon представляє собою цифрову камеру з 20,7-мегапіксельним CMOS-датчиком з високою роздільною здатністю і потужним процесором зображення DIGIC 4 +. Сенсор і процесор об'єднуються, щоб сформувати систему Canon HS SYSTEM, яка виробляє зображення з високою якістю, а також зменшує шум при роботі з високою чутливістю в умовах низької освітленості. Сенсор і процесор також дозволяють записувати Full HD 1080p відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду, знімати нерухомі зображення зі швидкістю до 7,1 кадрів в секунду і працювати з чутливістю до ISO 3200 для зйомки в складних умовах освітлення. Доповненням до можливостей візуалізації є 25-кратний оптичний зум-об'єктив.

Canon PowerShot SX620 HS - недорогий компактний фотоапарат із сучасною користувальницької функціональністю і продуктивним оптичним зумом. Японський виробник поставив 1 / 2,3-дюймовою CMOS-матрицю з роздільною здатністю 20 МП і максимальним розміром кадру 5184x3888 точок. Мініатюрний легкий корпус забезпечений оптикою з 25-кратним оптичним збільшенням, максимальною діафрагмою f / 3.2 і фокусною відстанню 25-625 мм. Спрощення взаємодії визначається вбудованими модулями Wi-Fi і NFC.

25-кратний зум-об'єктив і інтелектуальна стабілізація зображення
Широкий 25-кратний оптичний зум-об'єктив забезпечує ширококутний і понад фокусний діапазон 25-625 мм для роботи з широким спектром предметів. Ця велика досяжність доповнюється універсальною системою стабілізації зображення IS, яка мінімізує появу тремтіння камери для зйомки нерухомих зображень і відеозйомки.

Переваги
Універсальні можливості зйомки на всі випадки життя
Все, що потрібно для створення відмінних відеороликів Full HD
Просте підключення, обмін файлами і резервне копіювання ваших робіт
Простота і широкі можливості для будь-яких користувачів
Забезпечує зручність зйомки і легкість кадрування

Гнучка зйомка
Зафіксуйте деталі віддалених об'єктів або збільште охоплення кадру, використовуючи потужний оптичний зум 50x з надшироким кутом 24 мм. Отримуйте чіткі знімки при будь-якому освітленні завдяки датчику зображення CMOS 20.3 МП і потужному процесору DIGIC 6, а також знімайте спонтанні дії за допомогою функції автофокусування 0.13 с і швидкої серійної зйомки 5.9 кадра / с.

Відео в форматі Full HD
Знімайте реалістичні відеоролики у форматі Full HD 60p одним натисканням кнопки, зберігаючи плавність відеозображення навіть при максимальному збільшенні або на бігу завдяки поліпшеному динамічному стабілізатора зображення. Знімайте короткі лаконічні відеоролики тривалістю 4, 5 або 6 секунд за допомогою функцій «Короткий кліп» і Story Highlights, які дозволяють об'єднати фотографії і відео в відеоальбом.

Підключайтеся і передавайт
Підключайтеся до підтримуваних мобільних пристроїв одним дотиком, використовуючи Wi-Fi і NFC для простої відправки файлів. Використовуйте функцію синхронізації зображення для автоматичного резервного копіювання нових знімків в хмарні сервіси і створення відмінних фотографій дикої природи за допомогою технології бездротового дистанційній зйомки з мобільного пристрою. Кнопка Wi-Fi забезпечує швидкий і простий доступ до функцій Wi-Fi.

Простота і широкі можливості
Наведіть камеру на об'єкт і знімайте приголомшливі фотографії або отримаєте цікавий Відеодайджест за день в форматі HD (720p), використовуючи режим Hybrid Auto. Функція «Творчий знімок» спрощує творчий процес, створюючи 5 додаткових унікальних зображень вихідного знімка. У міру освоєння різних навичок ви зможете повністю контролювати зйомку.

Легкість і зручність використання
Отримуйте стабільне зображення і чіткі знімки навіть при максимальному збільшенні завдяки поліпшеній ергономічній ручці-держателю. Відстежуйте віддалені об'єкти при великому збільшенні одним натисканням кнопки, використовуючи функцію «допомогу в кадрировка при масштабуванні», і застосовуйте фіксацію цієї функції, щоб зберегти потрібне кадрування та фокусування на об'єкті зйомки, який автоматично розміщується по центру кадру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані