Комп'ютер HP Z2 Mini G3 (1CC44EA) - AT047654 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP Z2 Mini G3 (1CC44EA) - AT047654 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер HP Z2 Mini G3 (1CC44EA)

Комп'ютер HP Z2 Mini G3 (1CC44EA) - AT047654

Код товару: AT047654
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти Quadro M620, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL, nVidia
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Xeon
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Pro
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel C236
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek HD ALC221-VB
Многоканальный звук 5.1
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 135 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер HP Z2 Mini G3 (1CC44EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Нарешті, на базі революційної технології створений ПК в корпусі Mini для систем САПР, що забезпечує високу потужність і ефективність роботи в компактному і елегантному дизайні. Створена професіоналами для професіоналів, робоча станція Z2 Mini гарантує високу продуктивність і надійність в САПР-додатках. Живлення серверного класу в на диво компактному пристрої. Процесори Intel Xeon і графічна карта NVIDIA Quadro літають зі швидкістю вашої творчості.

HP

поєднали серверну продуктивність, надкомпактний корпус і приголомшливий уяву дизайн. Сама стильна та універсальна станція 

HP

— ідеальне рішення для будь-якого офісу. Технічні неполадки не будуть зупиняти вас. Система Z2 Mini пройшла випробування протягом 368 000 годин і сертифікована для найбільш популярних САПР. Відчуйте себе впевнено за допомогою робочої станції, що з'явилася в результаті 30-річного досвіду розробок, на яку поширюється стандартна обмежена гарантія 3 роки.

Процесори Intel Xeon
Сучасне і нове покоління процесорів Intel Xeon забезпечує високу продуктивність робочих станцій.

Драйвер HP Z Turbo
Скоротіть завантаження файлів разом з Z2 Mini, який обробляє великі файли об'ємом до 1,5 ТБ з HP Z Turbo Drive для надзвичайно швидкого та інноваційного рішення.

Компактний
При висоті всього 5,8 см (2,3 дюйма) Z2 Mini підходить для будь-яких офісних приміщень.

Чудова гнучкість
Може встановлюватися на стіл або під столом, призначений для установки VESA на дисплеї HP Z.

Підтримка 6 дисплеїв
Z2 Mini підтримує до шести дисплеїв, два з яких з послідовним підключенням.

Підтримка USB Type-C
Підтримка USB Type-C 8 для клієнтів, що потребують новітніх універсальних портів. Якщо ви працюєте з промисловим обладнанням чи використовуєте застарілі периферійні пристрої, у Z2 mini є додатковий послідовний порт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані