Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit/64-bit Russian USB RS (FQC-10151) - AT047666 - купити Операційні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit/64-bit Russian USB RS (FQC-10151) - AT047666 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit/64-bit Russian USB RS (FQC-10151)

Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit/64-bit Russian USB RS (FQC-10151) - AT047666

Код товару: AT047666
Немає в наявності
Короткий опис:
Версія Windows Професійна, Мова прикладної програми російська, Тип продукту коробкова версія, Розрядність 64-розрядні, 32-розрядні, Тип користувача для корпоративного використання, Версія Windows 10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип продукта коробочная версия
Носитель USB
Версия Windows профессиональный
Разрядность 32-разрядные, 64-разрядные
Язык приложения русская
Тип пользователя для корпоративного использования
Виробник Microsoft
Опис

Придбати Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit/64-bit Russian USB RS (FQC-10151) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Операційна система Microsoft Windows 10 Professional 32-bit / 64-bit Russian USB RS (FQC-10151)
Знайома і вдосконалена
Windows 10 звична і зручна, у неї багато подібностей з Windows 7, в тому числі меню "Пуск".
Вона швидко запускається і відновлює роботу, включає більше вбудованих функцій системи безпеки і працює з уже наявним програмним забезпеченням та обладнанням.

Працюйте в Інтернеті так, як Вам хочеться
Microsoft Edge дозволяє швидше переходити від пошуку інформації до роботи з нею. Пишіть або друкуйте замітки прямо на веб-сторінках і діліться ними, читайте статті без перешкод і зберігайте сподобалися матеріали, щоб пізніше з легкістю до них повернутися.

Поєднавши кількох занять, Ви зможете виконувати роботу швидше
Виконуйте роботу швидше, зручніше організувавши свій робочий стіл. Прикріплюйте одночасно до чотирьох елементів на одному екрані і створюйте віртуальні робочі столи, якщо Вам потрібно більше місця або ви хочете згрупувати елементи по проектам, наприклад додатки Office для роботи і гри для розваг.

У новому Магазині Windows зібрано все, що Ви любите
Новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях з Windows 10. Переглядайте Магазин на комп'ютері, планшеті або телефоні і легко завантажуйте безкоштовний і платний цифровий контент, в тому числі музику, фільми, телепередачі, ігри та інші додатки.

Чудові вбудовані додатки, які працюють на всіх Ваших пристроях
Windows 10 включає відмінні вбудовані додатки, наприклад "Карти", "Фотографії", "Пошта", "Календар", "Groove", "Фільми та ТВ-передачі". Ці додатки створюють резервні копії Ваших даних в OneDrive, які потім синхронізуються між усіма вашими пристроями з Windows 10, так що потрібні дані завжди під рукою.

Прекрасна на будь-якому пристрої
Завдяки Windows 10 Ваші додатки відмінно виглядають і працюють у всіх режимах, на всіх сенсорних ПК і планшетах.

Пароль до Windows - Ви самі
Ви можете завантажити свій контент на будь-який пристрій, але тільки в Windows по-справжньому персональний підхід. З Windows Hello Ваше пристрій пізнає Вас по вашому зовнішньому вигляду, забезпечуючи додаткову безпеку, зручність і навіть дружнє вітання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані