Монітор HP EliteDisplay E273 (1FH50AA) - AT047748 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор HP EliteDisplay E273 (1FH50AA) - AT047748 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор HP EliteDisplay E273 (1FH50AA)

Монітор HP EliteDisplay E273 (1FH50AA) - AT047748

Код товару: AT047748
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel), Колір сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, VGA
Колір Сірий
Тип монитора профессиональный
Особливості Поворот монитора (Swivel), Поворотный экран (Pivot), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 5 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.311
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 42 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.3 Вт
Вес без упаковки 7
Опис

Придбати Монітор HP EliteDisplay E273 (1FH50AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор 27" HP EliteDisplay E273 (1FH50AA)
Стиль і функціональність поєднуються в сучасному офісному моніторі, який відрізняють оптимальний кут огляду, продуктивність і ергономічність.
Монітор HP EliteDisplay E273 з діагоналлю 68,58 см (27") з ультратонкою тристоронньою рамкою дозволяє легко об'єднувати кілька моніторів, а завдяки можливості регулювати його положення в чотирьох напрямках вам буде зручно працювати з ним весь день.

Геть обмеження
Збільште продуктивність, використовуючи цільне зображення, що практично не переривається, на одному або декількох екранах з ультратонкою тристоронньою рамкою.
На екрані Full HD IPS звисокою роздільною здатністю та з діагоналлю 68,58 см (27") зображення залишається чітким під будь-яким кутом.

Комфортна робота
За рахунок регулювання висоти (в діапазоні 150 мм), кута нахилу та повороту можна вибрати найбільш зручне для роботи положення монітора.
За допомогою шарнірної підставки можна змінювати портретну орієнтацію на альбомну, що підвищує зручність роботи з кількома моніторами.

Простота та зручність підключення
Працюйте з найчастіше використовуваними пристроями, використовуючи роз'єми VGA, HDMI та DisplayPort.
Підключайте периферійні пристрої USB безпосередньо до монітора за допомогою двох роз'ємів USB 3.0.

Особливості

Можливе встановлення на одній підставці
Створіть високопродуктивне та компактне рішення: встановіть сумісний настільний ПК HP Mini, тонкий клієнт або Chromebox безпосередньогона підставку за допомогою додаткового кронштейна кріплення HP B300 для ПК.

Зробіть свій вибір
Скоротіть енергоспоживання та сприяйте зниженню витрат на електроенергію завдяки монітору з низьким вмістом галогенів, сертифікованому за стандартами ENERGY STAR, EPEAT Gold та TCO Certified Edge (на 85 % складається з переробленого пластику).

Легкість у вирішенні будь-яких завдань
Для додаткової зручності скористайтеся програмним забезпеченням HP Display Assistant, яке дозволяє розбити екран на декілька областей, а також забезпечує захист пристрою від крадіжки завдяки функції затемнення монітора при несанкціонованому підключенні.

Працюйте так, як вам зручно
Створіть повноцінне робоче середовище за допомогою додаткових пристроїв HP, розроблених та перевірених спеціально для використання спільно змонітором.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані