Накопичувач SSD M.2 2280 120GB Transcend (TS120GMTS820S) - AT048181 - купити Твердотільні накопичувачі (SSD) в Києві й Україні, доступні ціни на Накопичувач SSD M.2 2280 120GB Transcend (TS120GMTS820S) - AT048181 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Накопичувач SSD M.2 2280 120GB Transcend (TS120GMTS820S)

Накопичувач SSD M.2 2280 120GB Transcend (TS120GMTS820S) - AT048181

Код товару: AT048181
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Об'єм пам'яті 120 GB, Форм-фактор SATAIII, Швидкість запису, макс. 510Mb/s (SATA 6 Gb/s), Швидкість читання, макс. 560Mb/s (SATA 6 Gb/s), Тип внутрішній, Серія MTS820,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Transcend
Объем памяти 120 ГБ
Форм-фактор SATA III
Скорость записи, макс. 510Mb/s (SATA 6 Gb/s)
Інтерфейс SATA III
Тип внутренний
Скорость чтения, макс. 560Mb/s (SATA 6 Gb/s)
Серія MTS820
Тип флеш-памяти 3D NAND
Тип поставки BOX
Габарити 80 x 22 x 3.58 мм
Вага 8 г
Опис

Придбати Накопичувач SSD M.2 2280 120GB Transcend (TS120GMTS820S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Оснащений інтерфейсом PCI Express Gen3 x4 з підтримкою стандарту NVMe, твердотільний накопичувач у форм-факторі M. 2 Transcend MTE820 демонструє видатну продуктивність.
Твердотільний накопичувач MTE820 призначений для оснащення високопродуктивних систем, що використовуються для завдань, які вимагають максимального рівня готовності і не допускають жодних затримок — робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень.
Побудовані на базі флеш-пам'яті 3D TLC NAND, твердотільні накопичувачі MTE820 M. 2 не тільки забезпечують високу швидкість передачі даних, але також демонструють високий рівень надійності.
 
Відмінний рівень продуктивності для найбільш вимогливих рішень
Твердотільні накопичувачі Transcend MTE820 виконані у форм-факторі M. 2, оснащені інтерфейсом PCIe Gen3 x4 і відповідають всім вимогам стандарту NVMe 1.2 і для одночасної передачі і прийому даних використовуються чотири лінії, що сумарно забезпечує пропускну здатність до 1370 МБ/с при читанні і 830 МБ/с при записі.
 
Що таке інтерфейс PCIe
Інтерфейс PCIe (або PCI Express) використовується для з'єднання хост-комп'ютера з твердотільними накопичувачами. Даний інтерфейс використовує одну або більше ліній, по кожній з яких здійснюються передача і прийом даних, і відрізняється від SATA (або Serial ATA) значно більш високою продуктивністю, що дозволяє йому в найкращій мірі відповідати вимогам сучасних високошвидкісних систем і пристроїв.
 
Що таке стандарт NVMe
NVMe (або NVM Express) — це інтерфейс хост-контроллера, створений для використання в корпоративних і клієнтських системах, які оснащені твердотільними накопичувачами з інтерфейсом PCI Express. Стандарт NVMe передбачає більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), в тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної здатності, більшої кількості операцій введення/виводу в секунду і мінімізації затримок.
 
3D-технології розширюють межі можливого
На відміну від попередніх, плоских по своїй структурі мікросхем NAND, комірки флеш-чіпів 3D NAND розташовуються в декількох площинах і можуть знаходитися одна над іншою. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення осередків флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності і довговічності цього типу пам'яті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані