Термінал збору даних Symbol/Zebra ТС55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE) - AT048282 - купити Термінали збору даних в Києві й Україні, доступні ціни на Термінал збору даних Symbol/Zebra ТС55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE) - AT048282 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Термінал збору даних Symbol/Zebra ТС55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE)

Термінал збору даних Symbol/Zebra ТС55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE) - AT048282

Код товару: AT048282
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дисплея кольоровий, Дисплей 4.3", Операційна система Android, Процесор н.д., Тактова частота процесора 1.5 GHz, Пам'ять RAM 1 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Symbol/Zebra
Тип дисплея кольорова
Операційна система Android
Тактовая частота процессора 1.5 ГГц
Пам'ять RAM 1 ГБ
Пам'ять ROM 8 ГБ
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Тип аккумулятора Li-Ion
Степень пыле- и влагозащиты IP 67
Температура эксплуатации от -10°С до + 50°С
Влажность при эксплуатации от 5 до 85%
Розміри 69 x 137 x 16 мм
Вага 220 г
Колір Grey
Опис

Придбати Термінал збору даних Symbol/Zebra TC55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Термінал збору даних Symbol/Zebra ТС55 3G1D Imager (TC55BH-JC11EE)


Комп'ютер із сенсорним екраном

ТСД Symbol (Motorola) TC55
використовує останні технологічні досягнення, естетичну привабливість та простоту використання популярних персональних пристроїв. Але, на відміну від їхніх колег пристроїв споживчого рівня,
ТСД Symbol
має вбудовані можливості захоплення даних та побудований, щоб протистояти зношуванню в промислових умовах, що зменшує можливість відмови у польових умовах. Розширений сенсорний ємнісний екран, який працює практично в будь-якому місці.

Висока роздільна здатність екрана 4,3дюйми не тільки більше: це також набагато краще. На основі передової технології LCD HAST, екран яскравіший, а також має значно нижче споживання енергії. Це тільки одна з причин, чому

TC55
має найкращий термін служби батареї в промисловості. 700 NIT, має відмінну відкриту яскравість і особливість екрану трьох процентна транс рефлективність, фактично використовує пряме сонячне світло, щоб покращити чіткість зображення, що робить його ідеальним рішенням для зовнішнього варіанта перегляду.

Крім того, ємнісна сенсорна панель динамічно адаптується до поточного середовища і, отже, забезпечує можливість роботи з або без рукавичок у вологих або сухих умовах, з пальцями або пером. Поряд із двома мікрофонами, включаючи прецизійну технологію та придушення шуму,

Symbol TC55
забезпечує чудову чіткість на обох кінцях виклику навіть у галасливому оточенні. Бізнес укріплений для Motorola Extensions (Мх).

Mx нові функції дозволяють користувачеві оновити потужний Android OS 4.1.2 для більш надійного корпоративного рішення. Більшість сумісності з існуючими програмами та додатковим шаром удосконалення управління та забезпечення безпеки дозволяє здійснювати більший контроль та функціональність підприємства. Вбудований зчитувач для швидкого збирання даних та точної картини.

Підвищення продуктивності з 1D зчитувачем, інтегровані Bluetooth з'єднання 1D / 2D типу за бажанням споживача, камера 8 МП та ближнє поле зв'язку (NFC), так що робітники можуть захопити швидко та легко практично всі види даних, натиснувши кнопку.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані