Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR) - AT048291 - купити Термінали збору даних в Києві й Україні, доступні ціни на Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR) - AT048291 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR)

Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR) - AT048291

Код товару: AT048291
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дисплея кольоровий, Дисплей 3.7" (480x640), Операційна система Windows Mobile, Процесор OMAP 4 dual-core, Тактова частота процесора 1 GHz, Пам'ять RAM 1 ГБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Symbol/Zebra
Тип дисплея кольорова
Операційна система Windows Mobile
Процесор OMAP 4
Пам'ять RAM 1 ГБ
Пам'ять ROM 2 ГБ
Тип сканера лазерний
Бездротові інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth, 2G
Сканируемые типы штрих-кодов 1D
Клавиатура 53 клавиши
Степень пыле- и влагозащиты IP 64
Устойчивость к падениям выдерживает мночисленные падения с высоты 1.8 м
Температура эксплуатации от -20°С до + 50°С
Розміри 231 x 91 x 193 мм
Вага 765 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D Long Range (MC92N0-GJ0SYEQA6WR)

є добре захищеним надійним терміналом збору даних, створеним із застосуванням інноваційних технологій та сучасних матеріалів. Термінал збирання даних Symbol MC92N0 призначений для оптимізації бізнесу. Він може працювати без перебоїв в умовах перепаду температури і за низьких і високих її показників, а також за підвищеної вологості та сильної запиленості. Дисплей даного терміналу відрізняється діагоналлю 3,7 дюйма, високою якістю та яскравістю. Екран надійно захищений від усіляких пошкоджень завдяки застосуваннюспеціального Cоrning Gоrillа glass скла.

Symbol MC92N0 спеціально створений для застосування у різних виробничих умовах. Завдяки його продуктивності навіть при температурі нижче 0°С та в екстремальну спеку, стійкості до дії пилу, бруду та вологості, він може бути використаний практично скрізь. Такі відмінні риси стійкості до зовнішніх впливів забезпечать довгострокову, безперебійну, якісну роботу пристрою.

Мобільні термінали Zebra є ефективним рішенням для працівників різних галузей, обов'язки яких включають заповнення товарних запасів, перевірку цін, приймання/відвантаження товарів на складі та інші операції з інтенсивним використанням сканування штрих-кодів.

Термінали збору даних – це спеціалізовані портативні пристрої, що становлятьсобою мінікомп'ютер (КПК) із вбудованим сканером штрих-коду, призначений для швидкого збору інформації про товари та передачі її в інформаційну систему (базу даних) через певний канал зв'язку (інфрачервоний порт, Bluetooth, дротові з'єднання, точки доступу wi-fi та ін.) .
Класичне застосування терміналів збору даних - інвентаризація складу, прихід, витрата товарів та багато інших операцій у складському господарстві; організація виїзної (мобільної) торгівлі; застосування у сфері послуг із виїздом до клієнта (логістика, кур'єрська доставка, склад).

Відмінності між моделями ТСД полягають у типі та тактовій частоті процесора, об'ємі внутрішньої пам'яті, наявність комунікаційних інтерфейсів, типі та розмірі екрану (монохромний або кольоровий, сенсорний), типі зчитувального пристрою, удароміцності, волого- тапиленепроникність.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані