Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A) - AT048300 - купити Термінали збору даних в Києві й Україні, доступні ціни на Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A) - AT048300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на системная плата компьютера, предлагаем вам сделать выбор очки виртуальная и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Быстро и удобно купить новый телевизор, обратите внимание на компьютерные мониторы, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар электростеплер, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам сервер, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить игровой руль в нашем магазине, а также каталог персональных компьютеров с доставкой по Николаеву.
  • Предлагаем ознакомиться с 3д пластик, либо процессор компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A)
Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A)

Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A) - AT048300

Код товару: AT048300
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип дисплея кольоровий, Дисплей 3 "320 x 320, Операційна система Windows Embedded Compact 7.0, Процесор н.д., Тактова частота процесора 800 МГц, Пам'ять RAM 512 МБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Symbol/Zebra
Тип дисплея кольорова
Дисплей 3
Операційна система Windows Embedded Compact 7.0
Тактовая частота процессора 800 МГц
Пам'ять RAM 512 МБ
Пам'ять ROM 2 ГБ
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Сканируемые типы штрих-кодов 2D, 1D
Тип аккумулятора Li-Ion
Степень пыле- и влагозащиты IP 54
Розміри 193 x 81 x 166 мм
Вага 500 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Термінал збору даних Symbol/Zebra MC32N0 Gun, 2D (MC32N0-GI2HCLE0A)

продовжує надійну лінійку MC3000 Series, з ще більшою обчислювальної потужності та пам'яті. MC32N0 представляє ряд ергономічних мобільних терміналів, призначених для середніх умов експлуатації в секторі послуг, державних служб та складах, які використовують 1D або 2D штрих-коди та бездротовий зв'язок.

Чим MC32N0 відрізняється від інших терміналів?
Підтримує Windows Embedded CE 7.0 та Android 4,1 Jelly Bean.
Ви отримуєте гнучкість у виборі провідної ОС, яка найкращим видом відповідає потребам співробітників та Вашого бізнесу.
Чудова якість зчитування штрих-коду
Незалежно від того, ви вибираєте 1-D лазер або 2-D Imager, отримуєте прогресивні методи сканування, які можуть захоплювати штрих-коди так швидко, як Ви можете натиснути спусковий гачок - незалежно від того, є предмети в руці або на високих стійках на складі, або штрих-коди подряпані, недоброякісно надруковані або забруднені.

Змішуйте та поєднуйте.
Доступні моделі у формі цегли (прямого наведення), пістолетного стилю або модель з головкою, що обертається. На вибір три види клавіатури: цифрова – 28 клавіш, літерна (верхній регістр) – 38 клавіш, літери та цифри – 48 клавіш.

MAX міцний.
На додаток до високої функціональності Symbol (Motorola) MC32N0 витримує багаторазові падіння з висоти 1,2 м на бетонну поверхню в повному діапазоні робочих температур, багаторазові падіння з висоти 1,5 м набетонну поверхню за температури 23°C (73°F). Відповідає та перевищує вимоги стандарту. Має IP54, дозволяє працювати в запилених та вологих середовищах.

Термінали збору даних – це спеціалізовані портативні пристрої, що є мінікомп'ютером (КПК) з вбудованим сканером штрих-коду, призначений для швидкого збору інформації про товари та передачі її в інформаційну систему (базу даних) через певний канал зв'язку (інфрачервоний порт, Bluetooth, дротові з'єднання, точки доступу wi-fi та ін).

Класичне застосування терміналів збору даних - інвентаризація складу, прихід, витрата товарів та багато інших операцій у складському господарстві; організація виїзної (мобільної) торгівлі; застосування у сфері послуг із виїздом до клієнта (логістика, кур'єрська доставка, склад).

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані