Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold - AT048397 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold - AT048397 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold

Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold - AT048397

Код товару: AT048397
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.5", Оперативна пам'ять 3 Gb, Ємність акумулятора 3300 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Роздільна здатність екрану HD (1280х720), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 13 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Gold
Кількість ядер 4
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 8 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS
Частота процесора 1.5 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор MediaTek MT6737
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры распознавание лица, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, мобильные сервисы Google, игры, видеоплеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення USB Type-C, audio 3.5 мм
Особливості Gorilla Glass
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, G-sensor
Матеріал корпусу пластик
Размеры (мм) 150 x 78 x 9.8 mm
Вага 178 г
Разрешение экрана HD (1280х720)
Емкость аккумулятора 3300 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold
Смартфони компанії Sony завжди відрізнялися яскравою зовнішністю. Не став винятком Sony Xperia L2. Компактний корпус, оптимального розміру екран, зручний для управління однією рукою, оригінальна форма задньої кришки, яка допомагає вам утримувати пристрій максимально комфортно - ось що впадає в очі при огляді новинки. Стиль, лаконічність, якість збірки - ось переваги бренду.

Просте підключення
Мобільний телефон SONY H4311 (Xperia L2 DualSim) Gold - це сучасний смартфон, який захоплює з першого погляду широким 5,5-дюймовим екраном з тонкою бічною рамкою. Тонкий корпус гаджета відрізняється гладкою поверхнею, а його форма із закругленими краями дозволяє зручно тримати пристрій однією рукою. Екран телефону є не тільки його прикрасою, адже він виготовлений за технологією IPS і має захист Scratch-resistant glass. Дисплей забезпечує якісну передачу кольору, тому телефон може служити портативним розважальним центром, адже з ним зручно переглядати відео, фільми і грати в ігри. До речі, запускати найсучасніші з них, гаджету дозволяє потужна начинка, яку становить команда з новітнього процесора і оперативної пам'яті.

Незважаючи на свою компактність, Sony Xperia L2 володіє великими можливостями. Підтримка стандарту NFC полегшить вам пару з іншими пристроями. Передача інформації, прослуховування музики, резервне копіювання - все це здійснюється в один дотик. Особливо варто відзначити передачу зображення на великий екран із застосуванням тієї ж технології.

Професійна камера
Якщо раніше круті знімки були прерогативою флагманів, то з Sony Xperia L2 ви зможете зруйнувати стереотипи. Xperia L2 обладнаний потужною 13-мегапіксельною камерой.Модуль камери власної розробки дозволить вам створювати фотошедеври в будь-яких умовах освітленості. Висока швидкість фокусування і спрацьовування не дасть вам пропустити яскравий момент. А вбудовані фільтри для обробки допоможуть обійтися без додаткових фоторедакторів. Завдяки їй ваші знімки завжди будуть чіткими і деталізованими.

широкоформатні Селфі
Завдяки 8-мегапіксельною селф-камері з надширококутним об'єктивом в кадр поміститься ще більше ваших друзів.

Правильні настройки для кожної пісні
ClearAudio + автоматично налаштовує параметри звуку, дозволяючи насолоджуватися покращеним звучанням. Технологія Clear Bass створює глибокі баси, а еквалайзер дозволяє регулювати звук на власний смак.

Розблокуйте смартфон одним дотиком
Завдяки вбудованому сканеру відбитків пальців ви зможете розблокувати смартфон одним дотиком і не будете переживати про те, що до нього отримає доступ хтось сторонній.

Надійний акумулятор
З акумулятором ємністю 3300 мАг ви можете використовувати смартфон по повній, не турбуючись про заряд. Технології інтелектуальної зарядки дозволять підтримувати акумулятор в хорошому стані протягом тривалого часу.

Відстеження стану акумулятора в реальному часі
Технологія адаптивної зарядки Qnovo безперервно стежить за станом акумулятора під час зарядки і регулює рівень струму, щоб захистити його від перевантажень. Це продовжує термін служби і ефективність акумулятора.

Інтелектуальна зарядка
Якщо залишати повністю заряджений смартфон підключеним до розетки, це шкодить акумулятора. Battery Care заряджає смартфон до 90%, потім процес зупиняється до ранку. Незадовго до вашого пробудження починається дозарядки до 100%. Це дозволяє акумулятору прослужити довше і зберегти максимальну ємність.

Корпорація Sony є японським мультинаціональним конгломератом. Її диверсифікований бізнес орієнтований, перш за все, на електротехніку (телевізор, холодильник, ігрові консолі), а також розважальні і фінансові послуги. Компанію можна назвати одним з провідних виробників електронних продуктів для споживчого та професійного ринків. У рейтингу «Fortune Global 500» 2014 року Sony виявилися на 105-му місці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані