Комп'ютер HP t530 (2DH81AA) - AT048400 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP t530 (2DH81AA) - AT048400 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер HP t530 (2DH81AA)

Комп'ютер HP t530 (2DH81AA) - AT048400

Код товару: AT048400
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора AMD G, Модель відеокарти Radeon R2E, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора AMD G
Модель відеокарти Radeon R2E
Об'єм встановленної пам'яті 4 ГБ
Операційна система Windows 10 IoT Enterprise
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер HP t530 (2DH81AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тонкий клієнт HP t530 відрізняють елегантний дизайн, висока продуктивність і неперевершена надійність. Він відповідає не тільки поточним потребам, але і здатний легко адаптуватися під майбутні вимоги.
HP t530 задає новий стандарт в дизайні тонких клієнтів. У цьому ультрасучасному і компактному пристрої зібрані всі необхідні функції. А завдяки безшумним твердотілим накопичувачам і підтримки різних варіантів розгортання він стане відмінним вибором для будь-якого робочого простору.

Широкі можливості хмарних обчислень
З легкістю здійснюйте будь-які обчислювальні завдання завдяки технології тонких клієнтів AMD. За рахунок виконання операцій в хмарі ви впораєтеся навіть з ресурсоємними завданнями, такими як розподілені обчислення і рендеринг графіки.

Підготуйте офіс до майбутніх викликів
Оцініть можливості тонкого клієнта, який здатний легко адаптуватися під ваші потреби. Завдяки системі зберігання на основі флеш-накопичувачів, великому обсягу пам'яті, різних інтерфейсів і широкому набору роз'ємів (в тому числі USB-C™ для підключення нових і застарілих периферійних пристроїв) ви легко зможете зробити крок у майбутнє.

Тонкий клієнт нового покоління
Оцініть найвищу надійність рішення в корпусі без вентиляторів, яке побудоване на базі однокристальної системи AMD GX-215JJ (1,5–2 ГГц, 2 ядра) з вбудованим графічним адаптером Radeon™ R2E і оснащується твердотілим накопичувачем. Познайомтеся з настільним тонким клієнтом, орієнтованим на майбутнє.

Захист системи від загроз
Новітні операційні системи і рішення Trusted Platform Module допомагають одночасно забезпечити безпеку і продуктивність. Віртуалізація хмарних обчислень захищає систему від загроз.

Підключайте будь-які пристрої
У вас не виникне проблем з підключенням периферійних пристроїв, адже до ваших послуг кілька роз'ємів USB (включаючи USB-C™), роз'єм послідовного інтерфейсу і роз'єми VGA. А з двома додатковими роз'ємами DisplayPort™ ви зможете скористатися всім, що вам потрібно в роботі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані