Сервер Dell R230 (210-R230-PR) - AT048915 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на Сервер Dell R230 (210-R230-PR) - AT048915 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Сервер Dell R230 (210-R230-PR)

Сервер Dell R230 (210-R230-PR) - AT048915

Код товару: AT048915
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Форм-фактор 1U Rack Form Factor, Пам'ять 8GB DDR4 2400 MHz, Процесор Intel Xeon E3-1220v6, Жорсткий диск відсутній, Кількість встановлених процесорів 1, Кількість ядер процесора 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Процесор Intel Xeon E3-1220v6
Форм-фактор 1U Rack Form Factor
Кількість ядер процесора 4
Чіпсет Intel C236
Виробник Dell
Опис

Придбати Сервер Dell R230 (210-R230-PR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Потужний, ефективний, універсальний
Виберіть потужний, ефективний та універсальний однопроцесорний стійковий сервер Dell PowerEdge R230 початкового рівня з форм-фактором 1U для консолідації даних та збільшення продуктивності програм.

Порядок та підвищення продуктивності:
  • Консолідація даних декількох ноутбуків або настільних комп'ютерів на одному сервері, що включає до 4 внутрішніх 3.5-дюймових жорстких дисків з кабельним підключенням або з можливістю гарячої заміни.
  • Скорочення часу відгуку завдяки найсучаснішому процесору Intel Xeon сімейства E3-1220v6.
  • Адаптація до змінних навантаженьзавдяки серверу з можливістю віртуалізації та підтримкою Citrix XenServer, Microsoft Windows Server з Hyper-V, VMware vSphere ESXi та Red Hat Enterprise Virtualization.
Підвищення продуктивності додатків:
  • Підвищення ефективності пам'яті та збільшення ємності до 64 Гбайт з часом завдяки 4 слотам DIMM та пам'яті DDR4, яка передає дані на 33% швидше порівняно з попереднім поколінням DDR3.
  • 2 роз'єми PCIe 3-го покоління забезпечують дворазове збільшення пропускної спроможності передачі даних порівняно з роз'ємами 2-го покоління.
Надійна, безперебійна робота:
  • Швидке розгортання та оновлення сервера для підвищення продуктивної роботи за допомогою рішення для керування системами Dell OpenManage.
  • Простий моніторинг стану та поведінки системи за допомогою простої та зрозумілоїконсолі Dell OpenManage Essentials.
  • Економія часу ІТ-адміністратора за рахунок автоматизації оновлень мікрокоду – скорочення часу оновлення мікрокоду до 92% за допомогою автоматичних оновлень Repository Manager порівняно з ручним оновленням.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані