Планшет Impression ImPAD W1001 v2/Home - AT048966 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Impression ImPAD W1001 v2/Home - AT048966 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Impression ImPAD W1001 v2/Home

Планшет Impression ImPAD W1001 v2/Home - AT048966

Код товару: AT048966
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ, Тип з 3G/4G-модемом, Продуктивні, Планшети на Windows, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 32 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Impression
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ
Тип с 3G/4G-модемом, Производительные, Планшеты на Windows
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості 3G, Bluetooth, Wi-Fi
Операційна система Windows 10 Home
Тип матриці IPS
Процесор Intel Atom X5-Z8350
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі Чорний
Тип SIM-карт microSIM
Порти і роз'єми 1 x Audio, USB 3.0, USB 2.0, 1 x miniHDMI, 1 x microUSB
Навігаційна система GPS
Підтримка карт пам'яті microSDHC
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Додатково клавіатура, G-Sensor
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 6000 mAh
Опис

Придбати Планшет Impression ImPAD W1001 v2/Home Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Impression ImPAD W1001 v2 / Home - це оновлена ??версія популярного трансформера ImPAD W1001, яка отримала сучасний чіпсет Intel Cherry trail Z8350, покращений дизайн, надійні кріплення і більшу кількість портів для під'єднання периферії. Компактний трансформер з екраном 10`1 дюймів і повноцінної Windows 10 залишається оптимальним пристроєм для більшості повсякденних завдань, а його доступна ціна робить Impression ImPAD W1001 v2 відмінним вибором для користувачів, які вибирають співвідношення ціна-якість.

Вражаючий екран і великі кути огляду
10`1 дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1280x800 дозволяє Impression ImPAD W1001 v2 відтворювати фото і відео контент в HD-якості і забезпечувати великі кути огляду при відхиленнях і чітку картинку без видимих ??пікселів. Impression ImPAD W1001 v2 отримав достатній для комфортної роботи при будь-якому освітленні діапазон регулювання яскравості і високу щільність пікселів, яка забезпечує однорідну картинку з хорошою деталізацією.

Переваги Windows 10 і зручний форм-фактор
Повноцінна ОС Windows 10 дозволяє використовувати Impression ImPAD W1001 v2 як основний пристрій для роботи і навчання: запускати офісні додатки, редагувати документи, робити презентації. А сам формат трансформера, який передбачає невеликі габарити і вага (всього 1140 г з клавіатурою) дозволяє балансувати між мобільністю та зручністю набору текстів на повноцінній клавіатурі з класичною розкладкою і контрастним нанесенням. Планшет від'єднується від клавіатури одним рухом - з трансформером Impression ImPAD W1001 v2 можливості для спілкування, користування інтернетом та розваг дійсно не мають кордонів.

Якість екрану на належному рівні
IPS матриця даного девайса з прекрасним і зручним роздільною здатністю 1280x800 пікселів дасть оптимальні кути огляду і чудову колірну насиченість всім Вашим фільмів та ігор. Завдяки вбудованій технології мульти-тач Ви зможете в кілька одночасних дотиків відкрити або збільшити улюблену фотографію, щоб розглянути всі подробиці.

Попередньо встановлено система Windows 10
Планшет оснащений операційною системою Windows 10, яка досить звична і зручна у використанні. Вона немов розуміє всі Ваші бажання. Грайте, спілкуйтесь, слухайте музику або дивіться фільми - все це надзвичайно легко і просто здійснити з даними планшетом. Якщо Вам необхідно набрати якийсь текст, досить скористатися знімною клавіатурою або викликати на екран сенсорну клавіатуру. Завдяки системі Windows 10 на одному робочому столі може бути закріплено до 4 елементів, з якими Ви зможете працювати одночасно, а це означає, що робота буде виконана навіть раніше терміну.

Потужний і комунікативний
Чотири ядра процесора прекрасно справляються з мультизадачність. Всі додатки швидко завантажаться і будуть працювати без «зависань».
Наявність 3G-модуля безперечно підійде вам, якщо Ви працює поза офісом, тобто там, де часто немає Wi-Fi. А функція GPS не дасть Вам заблукати в будь-якому місті і прокладе найкоротший маршрут до потрібного місця.

Для легкого і зручного спілкування на лицьовій стороні розташована камера з роздільною здатністю 2,0 Mpxl, а для зручності фотографування на тильній стороні - 5,0-Mpxl.
Безсумнівною перевагою даної моделі є те, що в ній є слот для сім-карти, тому Ви можете використовувати даний пристрій як телефон.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані