Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200) - AT048994 - купити Дитячі велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200) - AT048994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить игровой, обратите внимание на винчестер ноутбука, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар съемный ssd, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам робот, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить цифровой в нашем магазине, а также модули оперативной памяти с доставкой по Кропивницкому.
  • Выгодные цены на игровые очки, предлагаем вам сделать выбор материнская карта и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем ознакомиться с материалы ламинации, либо юсб флешка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200)

Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200) - AT048994

Код товару: AT048994
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Вікова група від 10 місяців, Стать для дівчаток, Батьківська ручка управління так, Колір рожевий, Вид триколісні, Матеріал коліс резина,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возрастная группа от 10 месяцев
Пол для девочек
Колір Pink
Вид триколісні
Материал колес гума
Рама для металла
Тип рамы без амортизации
Оснащение трехточечные ремни безопасности, сумка, подставка для ног, переднее крыло, мягкий чехол на сиденьи, механизм отключения педалей,
Виробник Trike
Опис

Придбати Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Триколісний велосипед

Smart Trike Glow 4 в 1 Pink (6402200)

призначений для малюків від 10 місяців до 3-х років. Унікальність цієї моделі велосипеда полягає в тому, що транспорт росте разом з дитиною!

Дитячий велосипед Smart Trike Glow 4 в 1 можна використовувати такими способами:
- з 10 місяців велосипедом управляють батьки за допомогою регульованої ручки, а дитина комфортно сидить у кріслі з високою м'якою спинкою, пристебнута ременями безпеки, при цьому ніжки малюка знаходяться на підніжці,
- з 1, 5 років м'який чохол на сидіння і захисний козирок можна знімати, але велосипедом дитині ще рано управляти - транспортом керують ще батьки,
- з 2-х років дитина вже може самостійно вчиться керувати велосипедом, крутячи педалі і повертаючи кермо (захисний бампер можна знімати),
- з 2, 5 років – 3-х років ваша дитина зможе вже відмінно їздити на велосипеді, а мамі і татові необхідно бути більш уважними, оскільки дитина може поїхати далеко від вас.

У цьому велосипеді є все, що необхідно для комфорту малюка і його батьків.
Система «Touch Steering» зробила управління велосипедом ще простіше. Завдяки вільному обертанню переднього колеса, вам не доведеться докладати багато зусиль для того, щоб котити велосипед по дорозі. Пара легких рухів і він повертає в потрібну сторону. До того ж велосипедом тепер можна керувати навіть однією рукою. До 18 місяців малюк може крутити кермо не змінюючи при цьому напрямку руху.

Однією з важливих переваг є простота складання велосипеда. Тепер вам не знадобляться інструменти, деталі велосипеда збираються шляхом замикання.

Особливості моделі:
- висока спинка з підголовником
- триточкові ремені безпеки
- м'який чохол на сидіння
- захисний козирок
- складана підніжка
- механізм відключення педалей
- батьківська ручка телескопічна
- Стильна багажна сумка для мами
- додаткова сумка для дрібниць.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані