Велосипед Formula 24" DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13" St черно-зеленый (OPS-FR-24-091) - AT049003 - купити Велосипеди в Києві й Україні, доступні ціни на Велосипед Formula 24" DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13" St черно-зеленый (OPS-FR-24-091) - AT049003 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Велосипед Formula 24" DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13" St черно-зеленый (OPS-FR-24-091)

Велосипед Formula 24" DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13" St черно-зеленый (OPS-FR-24-091) - AT049003

Код товару: AT049003
Немає в наявності
Короткий опис:
Категорія підлітковий, Діаметр коліс 24", Розміри рами 13", Тип гальм дискова механіка, Призначення гірський, Тип підвіски хардтейл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Formula
Диаметр колес 24
Размеры рамы 13
Тип подвески хардтейл
Тип тормозов дисковая механика
Количество скоростей 21
Вилка стальная
Тормоза Disc 160 mm
Колір Green
Задний переключатель Shimano TZ-50
Передний переключатель Sypo, не индексный
Манетки (ручки переключения) Shimano ST-EF500
Втулка передняя сталь, 14G 36H
Втулка задняя сталь, 14G 36H
Обода двойные, алюминий
Покрышки Black Shark 24 х 1.95"
Седло Formula, 240х150мм
Подседельный штырь стальной
Призначення горный
Педали пластиковые
Кассета 7-к, индексная
Рама стальной
Спицы стальные
Руль стальной
Вынос руля стальной
Система сталь 24-34-42T
Категория подростковый
Вага 16.8
Опис

Придбати Велосипед Formula 24" DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13" St черно-зеленый (OPS-FR-24-091) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дитячий велосипед Formula 24' DAKAR 2018 AM 14G DD рама-13' St чорно-зелений (OPS-FR-24-091) – це підлітковий велосипед, який подарує можливість вашому нащадкові долучатися до занять фізкультурою і вести рухливий спосіб життя. М'яке сідло допоможе зробити поїздку комфортабельною, а високонадійні гальма забезпечать максимальну безпеку під час заїзду і не підкачають в непередбаченій ситуації.

Модель Dakar від Formula вже має свою постійну аудиторію, вихід цього велосипеда в 2018 чекали багато. І не дарма, адже саме в цьому році Dakar став ще гарніше і яскравіше. Інженери задумували модель як суто чоловічу, ідея отримала хороший відгук, і в 2018 Dakar став ще більш мускулінною: свою роль тут грає і агресивна геометрія рами і стильні кольори. Велосипед обладнаний дисковими гальмами, які відмінно працюють в будь-яку погоду, навіть у дощ і слякоть. А також амортизаційною вилкою, перемикачами Shimano на 21 швидкість і захисними крилами. Однак, при всіх цих показниках рама велосипеда все-таки занижена, всього 13 дюймів. Це робить Dakar кращим рішенням для підлітків і дорослих середнього зросту (від 125 до 155 см).

При виборі хорошого велосипеда важливо звернути увагу на марку виробу, ознайомитись з історією створення та іншою інформацією тієї чи іншої компанії. Одним з найефектніших явищ в галузі виробництва спортивного транспорту став бренд велосипеда Formula.

Асортимент продукції Formula досить широкий і різноманітний, але основною спеціалізацією фірми є випуск якісних спортивних і гальмівних систем. Гірські велосипеди мають дискову гідравліку, які ефективні при їзді по пересіченій місцевості.

Серед найбільш популярних молодіжних серій спортивної техніки можна особливо відзначити велосипед formula dakar. Його характеристики у всіх відносинах відмінні, але покращена амортизація і перешкоджає падінню. Також рама володіє високою міцністю і надійністю. Модель чудово підійде для підлітків. Регулювання керма дозволяє зафіксувати потрібну висоту і нахил, що забезпечує зручність їзди.

Вибір техніки для спорту і відпочинку – це відповідальний процес. Грамотний підхід дозволить підібрати якісний виріб і насолоджуватися їздою та яскравими емоціями. ,

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані