Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02) - AT049569 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02) - AT049569 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар стиральная, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам мфу дома, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить юсб в нашем магазине, а также сырье 3d с доставкой по Мелитополю.
  • Быстро и удобно купить полиграфическое, обратите внимание на компьютерный бесперебойник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на мышки пк, предлагаем вам сделать выбор материалы 3d печати и заказать с доставкой в Сумах.
  • Предлагаем ознакомиться с биндер сшивания, либо коммутатор сетевой, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02)

Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02) - AT049569

Код товару: AT049569
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 2 x Audio (мікрофон, навушники), 2 x USB 3.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Cooler Master
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x Audio (микрофон, наушники), 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 4 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 400 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, сталь
Габарити, мм 468 x 200 x 455 мм
Места для дополнительных вентиляторов Front 3x12 or 2х14 см, Back 1x12 см
Опис

Придбати Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус CoolerMaster MasterBox Lite 5 RGB (MCW-L5S3-KGNN-02)

Cooler Master встановила в цей корпус три 120-мм вентилятора з підсвічуванням RGB за фронтальною панеллю під назвою Dark Mirror. В результаті кілька приглушене світло вентилятора створює незвичайний ефект. Корпус поставляється з RGB-перехідником на три смужки і чотирма 4-конт. переходниками. Вони сумісні з материнськими платами ASRock, ASUS, MSI і Gigabyte. Щоб отримати доступ до всього спектру RGB, потрібно сумісна материнська плата або додатковий RGB-контролер.

Крім підсвічування вентилятором, користувач може декорувати корпус різними елементами. У комплект поставки входять чорна, біла і червона накладки на верхнє і нижнє ребро корпусу. На веб-сайті Cooler Master можна знайти шаблони цих елементів і завантажити їх, а потім роздрукувати на 3D-принтері. За допомогою RGB-контроллера можна підібрати підсвічування в тон даних елементів.
Корпус ATX забарвлений в чорний, в тому числі, і всередині. Усередині відсік для блоку живлення забезпечує можливість прокладки кабелів, завдяки чому в корпусі буде повний порядок.

Корпус MasterBox 5 Lite RGB поставляється не тільки з трьома встановленими фронтальними вентиляторами, а й з одним 120-мм вентилятором ззаду. Таким чином, всі посадочні місця для вентиляторів зайняті. Користувач може замінити три 120-мм фронтальних вентилятора на два 140-мм. Можна також використовувати 280- або 360-мм радіатор попереду. Довжина відеокарт може досягати 40 см. Однак кулер CPU не повинен бути вище 16 см. У корпусі з габаритами 20 x 45,5 x 46,7 cm (Ш x В x Г) можна встановити два 2,5 або 3,5 "накопичувача. Додатково можна використовувати один 2,5" накопичувач.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані