Пристрій безперебійного живлення Powercom MAS-1000 (MAS-1K) - AT049574 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення Powercom MAS-1000 (MAS-1K) - AT049574 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар морозильные камеры, купить с доставкой в Каменское, рекомендуем вам денег, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на увлажнители воздуха, предлагаем вам сделать выбор офисный уничтожитель и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем ознакомиться с резаки бумаги, либо кассовый принтер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить систему умный, обратите внимание на джойстик компьютер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить планшет новый в нашем магазине, а также фен электрический строительный с доставкой по Константиновке.
Пристрій безперебійного живлення Powercom MAS-1000 (MAS-1K)

Пристрій безперебійного живлення Powercom MAS-1000 (MAS-1K) - AT049574

Код товару: AT049574
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність, Вт 900 Вт, Клас товару для робочих станцій, Форма вихідної току чиста синусоїда, Кількість розеток 2, Потужність, ВА 1000 В*А, Кількість АКБ 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Powercom
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Форма вихідного струму чиста синусоїда
Вбудована батарея 12V / 7AH x 3
Кількість АКБ 3
Тип исполнения Класичний
Вхідна напруга 208 до 240 В
Інтерфейс підключення RS-232/USB, SNMP
Размер, мм (ШхГхВ) 144 x 357 x 229 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення Powercom MAS-1000 (MAS-1K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Powercom зайняла лідируючі позиції в галузі на Тайвані, і вийшла на світовий ринок з широкою лінійкою продуктів, що включає в себе: лінійно-інтерактивні ДБЖ, системи з подвійним перетворенням енергії, монтовані трифазні ДБЖ, високочастотні стабілізатори напруги, інвертори-перетворювачі та системи електроживлення спеціального призначення.
Powercom має розвинену збутову і сервісну мережу, що включає відділення та представництва по всьому світу.

ДБЖ Powercom Macan MAS-1000 призначені для захисту комп'ютерів, робочих станцій, серверів, груп комп'ютерів, мережевих комутаторів та іншого обчислювального та телекомунікаційного обладнання, що вимагає високої якості електропостачання.

Дозволяє захищати як окремо стоячі пристрої потужністю від 1000 ВА (невеликий сервер), так і середні і потужні обчислювальні або телекомунікаційні системи цілком.
ДБЖ Powercom Macan MAS-1000 використовує технологію подвійного перетворення, при якій енергія електромережі двічі перетворюється: спочатку напруга електромережі випрямляється, постійна напруга коригується до необхідного рівня, а потім перетворюється в змінну з параметрами близькими до ідеальних.
Такий принцип роботи дозволяє

ДБЖ Powercom Macan MAS-1000

захистити підключене обладнання від усіх існуючих неполадок в електромережі: високовольтних викидів, сплесків напруги, електромагнітних і радіочастотних перешкод, короткочасного підвищення або зниження напруги, спотворення його форми, повного відключення електроживлення і т. п.
Джерело безперебійного живлення такого типу не має затримки при перемиканні на батарейне живлення.
Крім роз'ємів живлення і інтерфейсних роз'ємів на задній частині пристрою розташовані клеми для підключення додаткових батарей і слот для установки SNMP-карти.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані