USB флеш накопичувач ADATA 16GB UC370 Golden USB 3.1 Type-C (AUC370-16G-RGD) - AT049653 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач ADATA 16GB UC370 Golden USB 3.1 Type-C (AUC370-16G-RGD) - AT049653 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

USB флеш накопичувач ADATA 16GB UC370 Golden USB 3.1 Type-C (AUC370-16G-RGD)

USB флеш накопичувач ADATA 16GB UC370 Golden USB 3.1 Type-C (AUC370-16G-RGD) - AT049653

Код товару: AT049653
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 16 Gb, Інтерфейс USB 3.1/USB Type-C, Тип В металевому корпусі, Підсилений захист корпусу, Високошвидкісні, Суперкомпактні, Матеріал корпусу метал, Колір Gold, Вага 3.7 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ADATA
Інтерфейс USB 3.1/USB Type-C
Тип В металлическом корпусе, Повышенная защита корпуса, Высокоскоростные, Суперкомпактные
Матеріал корпусу для металла
Колір Gold
Вага 3.7 г
Додатково ушко для крепления к брелку, Пыле-, влаго-, ударопрочность
Опис

Придбати USB флеш накопичувач ADATA 16GB UC370 Golden USB 3.1 Type-C (AUC370-16G-RGD) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

У неймовірно маленькому корпусі флеш-накопичувача USB OTG UC370 є вбудовані роз'єми USB 3.1 і USB-C, завдяки чому даний накопичувач надзвичайно зручно та ефективно використовувати для передачі даних між такими різними пристроями, як смартфони, планшети і ПК., підтримують інтерфейс USB-C.
Він стійкий до потрапляння вологи, пилу, ударів, а також оснащений акуратним ремінним кріпленням для зручності перенесення.

Завдяки комбінації роз'ємів USB і microUSB , UC370 , можна безпосередньо підключати до пристроїв на базі ОС Android 4.1 або вище, або до портів USB комп'ютерів або лептопів без використання яких-небудь кабелів або адаптерів.

Двосторонній роз'єм USB-C забезпечує більш високу швидкість передачі даних в порівнянні з інтерфейсом USB 2.0 — до 10 Гбіт/с.

Флеш-накопичувач UC370 , працює як додаткова пам'ять для мобільних пристроїв.
Таким чином, ви можете зберігати на ньому фільми і фотографії у високій роздільній здатності.

Перелік пристроїв, із якими можна використовувати флеш-накопичувач UC370,  , величезний: нові ноутбуки MacBook, ПК, планшети, смарт-телевізори, автомобільні системи, ігрові консолі, домашні розважальні системи та багато іншого


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані