Комп'ютер Lenovo IdeaCentre 310-20 (F0CL0079UA) - AT049742 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo IdeaCentre 310-20 (F0CL0079UA) - AT049742 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre 310-20 (F0CL0079UA)

Комп'ютер Lenovo IdeaCentre 310-20 (F0CL0079UA) - AT049742

Код товару: AT049742
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Pentium, Модель відеокарти HD Graphics 505, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo
Вид моноблок
Серия процессора Intel Pentium
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Колір Чорний
Диагональ экрана 19.5
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність 1600 x 900 (HD+)
Вес, кг 5.6
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo IdeaCentre 310-20 (F0CL0079UA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тонкий, стильний і простий у використанні моноблок IdeaCentre AIO 310 — це відмінний вибір для дому. Його потужний процесор і новітня ОС допоможуть впоратися з будь-якими повсякденними завданнями, а чудове зображення і звук допоможуть робити це з задоволенням. Електронні таблиці, листи, мультимедіа — на такому екрані все виглядає відмінно. Проста установка без зайвих проводів. Цей моноблок готовий до роботи відразу після купівлі. Потрібно лише підключити його до розетки. У ньому є все що потрібно для роботи, фільмів, ігор і відеочатів — 19,5-дюймовий HD-дисплей і вбудована камера 720p HD з мікрофоном. Вставте провід живлення в розетку — і готово!

Відмінний звук, відмінні можливості для розваг. IdeaCentre AIO 310 оснащений приголомшливим 19,5-дюймовим HD-дисплеєм і стереофонічними динаміками 2 Вт. Одне натискання кнопки — і у вашому розпорядженні широкий набір мультимедійних можливостей. У IdeaCentre AIO 310 вже є все, що потрібно, щоб насолодитися улюбленими фільмами або піснями. Клавіатуру і мишу можна підключити опціонально. На додаток до моноблоку IdeaCentre AIO 310 можна придбати комплект клавіатури і миші. Клавіатура відрізняється компактними розмірами (вона набагато менше звичайних клавіатур), але дуже зручна у використанні. Завдяки стандартному розміру клавіш і 3-міліметровим або вставкам між ними ви будете робити менше помилок.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані