Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770) - AT049753 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770) - AT049753 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770)

Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770) - AT049753

Код товару: AT049753
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce GTX1050, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Чіпсет Intel HM175
Тип пам'яті DDR 4
Додатково Kensington lock slot
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 180 Вт
Колір черно-серебристый
Диагональ экрана 23.8
Тип экрана обычный
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер ASUS ZN242IFGK-CA006D (90PT01Y1-M00770) з діагоналлю 23.8 дюймів відрізняється від усіх, випущених раніше. Від практично Безрамковий дисплея NanoEdge до неймовірно стрункою стійки з суцільного металу, Zen AiO ZN242 є шедевр дизайну, який розсуває межі можливого в функціональності моноблочних систем.

Картинка - від краю до краю
Гарний безрамковий 23.8-дюймовий дисплей NanoEdge в ASUS Zen AiO ZN242 окантований рамкою шириною всього в 2 міліметри, завдяки чому великий екран помістився в найкомпактніший з можливих корпус. Фактично, співвідношення площ екрану і передньої панелі в 90% означає, що моноблок за розмірами подібний до багатьох 22-дюймовим моделям. Насолоджуйтеся зображенням неперевершеного якості на неймовірно компактному пристрої.

У ASUS Zen AiO ZN242 є маса практичних і зручних деталей, таких як, наприклад, рухлива веб-камера у верхній частині дисплея. Поки вона не використовується, вона акуратно захована усередині, що гарантує неможливість що-небудь підглянути через неї, але як тільки знадобиться - достатньо просто торкнутися камери, і вона готова до роботи. У камеру вбудований і інфрачервоний датчик, що дозволяє використовувати фунцию Windows Hello для зручного входу в систему без необхідності набирати пароль: використовується технологія розпізнавання обличчя.

Завжди напоготові
Моноблок ASUS Zen AiO ZN242 розроблявся, щоб зробити життя простіше і приємніше. Вбудований в нього масив мікрофонів разом з технологією розпізнавання голосу в далекому полі дозволяють просто і інтуїтивно взаємодіяти з персональним цифровим асистентом Cortana на відстані до чотирьох метрів - навіть в галасливому приміщенні.

Неймовірний звук
Обладнаний двома динаміками з відображенням нижніх частот і ексклюзивної аудіотехнологією ASUS SonicMaster Premium, моноблочний ПК ASUS Zen AiO видає 6 ват соковитого і чистого звуку. Інтелектуальний підсилювач відстежує і підлаштовує потужність динаміків з тим, щоб на виході отримати максимальний рівень з мінімальними спотвореннями заради по-справжньому вражаючих розваг.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані