Монітор ASUS XG32VQ - AT049962 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS XG32VQ - AT049962 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор ASUS XG32VQ

Монітор ASUS XG32VQ - AT049962

Код товару: AT049962
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440, Діагональ дисплея 31.5", Частота оновлення екрану 144 Гц, Тип матриці VA, Тип монітора Геймерські, З вигнутим екраном, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 31.5
Максимальна роздільна здатність екрана WQHD (2560x1440)
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення 2 x USB 3.0, DisplayPort, HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские, С изогнутым экраном
Особливості Поворот монитора (Swivel), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA VESA (100х100мм)
Технологии синхронизации Adaptive-Sync, AMD FreeSync
Время отклика матрицы 4мс(G&G)
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.272
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 43 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 714 x 590 x 300 мм
Размеры без подставки 713 x 426 x 118 мм
Вес с упаковкой 13.9
Опис

Придбати Монітор ASUS XG32VQ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор ASUS XG32VQ

– це ідеальний баланс між швидкістю та красою. Його 32-дюймовий вигнутий дисплей має підвищену частоту оновлення (144 Гц) і підтримує технологію адаптивної синхронізації FreeSync, що забезпечує плавне відображення динамічних сцен у комп'ютерних іграх.

Красу зображення підкреслює привабливий дизайн самого пристрою, який оснащується вбудованим підсвічуванням Aura, візуальні ефекти яких можна синхронізувати з іншими Aura-сумісними компонентами та аксесуарами. У моніторі Strix XG32VQ є вбудоване підсвічування Aura, що синхронізується з іншими Aura-сумісними компонентами та периферійними пристроями.

Длякерування візуальними ефектами підсвічування та синхронізації її роботи необхідно встановити на комп'ютер програмне забезпечення Aura Sync.
Монітор ROG Strix XG32VQ має 32-дюймовий екран з вигнутою поверхнею, тому кожна його точка знаходиться на приблизно однаковій відстані від очей користувача. Це забезпечує приголомшливий ефект присутності в комп'ютерних іграх та перегляді фільмів. Високі якості зображення також сприяють широкі кути огляду.

Однією з особливостей монітора ROG Strix XG32VQ є підвищена частота оновлення екрану – 144 Гц, за рахунок якої покращується плавність та мінімізується затримка відображення.
Розширений колірний охоплення цього монітора, що становить 125% від колірного простору sRGB, подарує нові фарби улюбленим іграм, особливо в жанрах рольових ігор тастратегії.

У моніторі ROG Strix XG32VQ реалізована технологія FreeSync, що синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки цьому усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.

У комплект поставки ROG Strix XG32VQ входять дві накладки з логотипами ROG, які можна використовувати для проеціювання на стіл відповідних зображень за допомогою вбудованого підсвічування. Крім того, ви можете створити власні проекційні зображення, скориставшись чистою накладкою, що також додається до монітора.

Маючи тонку екранну рамку, модель ROG Strix XG32VQ ідеально підходить для створення мультимоніторних конфігурацій, якідають можливість максимально поринути у атмосферу комп'ютерної гри.

Оскільки модель ROG Strix XG32VQ орієнтована насамперед на геймерів, в ній реалізовані спеціальні функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор та розроблені за їх участю. Вони активуються за допомогою кнопки GamePlus.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані