Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black - AT050024 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black - AT050024 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить летающий в нашем магазине, а также оперативная память пк с доставкой по Ровно.
  • Предлагаем вам товар гироскутер, заказать с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам монитор компьютеру, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить принт, обратите внимание на стабилизатор напряжения, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с видео дрон, либо очки виртуальности, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на биговальный аппарат, предлагаем вам сделать выбор ssd винчестеры и заказать с доставкой в Броварах.
Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black

Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black - AT050024

Код товару: AT050024
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дитячі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0, Захист корпусу від вологи і пилу, Тип індикації цифровий, Навігація GPS, A-GPS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Тип детские
Діагональ дисплея 1.3
Совместимая ОС iOS, Android
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Bluetooth
Навигация GPS, A-GPS
Тип дисплея кольорова
Форма часов квадратная
Операційна система RTOS
Колір корпусу Чорний
Тип индикации цифровой
Вбудована пам'ять 256 МБ
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 240x240
Модель процессора MT2503A
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до 100 часов
Оснащение шагомер, датчик снятия с руки, встроенный микрофон, встроенный динамик, акселерометр
Уведомления потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, вызовы
Мониторинг физической активности, установка Geo-зон "электронный забор", пройденного расстояния, отслеживание сна, количество сожженных кал
Степень защиты IP65
Матеріал корпусу пластик
Материал ремешка полиуретановые
Ширина корпуса 39 мм
Высота корпуса 47 мм
Толщина корпуса 15 мм
Вага 47 г
Додаткові функції SOS
Емкость аккумулятора 480 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник Nomi Kids Heroes W2 Black
Безпека дитини - спокій батьків.  Smart-годинник Kids Heroes W2 - гаджет, який подарує впевненість батькам, а дітям дозволить відчувати себе справжніми супергероями. З додатком «Nomi Kids Watch» ви завжди будете знати, де знаходиться ваша дитина, зможете дзвонити йому по відеозв'язку, приймати голосові повідомлення, позначати безпечні зони для прогулянок. Дитина в будь-який момент матиме можливість зателефонувати батькам, робити фотографії і спілкуватися з друзями. Подаруйте своїм дітям технологічність, а собі - спокій з Nomi Kids Heroes W2.

Кнопка SOS, датчик зняття з руки, приховане спостереження. Функція SOS дозволить дитині швидко відправити важливе повідомлення - зробити знімки місцезнаходження
і 30-секундну аудіозапис з годин. А якщо девайс розрядиться, пристрій відправить вам координати перед відключенням або при знятті годин з руки завдяки вбудованому датчику. Режим прихованого дзвінка дозволить батькам непомітно для дитини зробити виклик, на який гаджет автоматично відповість, і навіть підключить камеру.

Завжди точна геопозіція і безпечні зони барвисті інтелектуальні годинник оснащені GPS-трекером, Wi-Fi, A-GPS, LBS і G-сенсором, що дозволяють точно і швидко визначати місце розташування дитини. За допомогою фірмового програми можна відстежувати маршрути дитини в реальному часі. Зручне визначення і збереження безпечних зон - можна задати точне положення для школи, курсів, будинки кращого друга. Як тільки дитина покине одну зі збережених зон, вам прийде повідомлення.

Двосторонній зв'язок і голосові повідомлення. Ви можете зателефонувати дитині на smart-годинник, відредагувати список контактів і внести потрібні номери. Більше ніяких випадкових викликів незнайомцям - редагувати контакти можна тільки з вашого смартфона. За допомогою голосових повідомлень дитина зможе спілкуватися з вами, дізнаватися домашні завдання у друзів або відправити привітання бабусі з дідусем.

Подвійна камера і хмарне сховище. За допомогою подвійної камери Kids Heroes W2 ваша дитина зможе робити фото, зберігаючи пам'ятні моменти. Пам'яті пристрою вистачить на 2000 знімків, а завдяки підтримці Wi-Fi і GPRS кадри можна завантажувати в особистий хмарний альбом. Розумний годинник-супергерой має функцію «ліхтарик», яка завжди виручить дитини в «темної» ситуації.
Не заважає, а допомагає в навчанні. Щоб дитина, перебуваючи на навчанні, не відволікався, передбачений режим «Заняття» - відключаються всі функції, крім кнопки SOS і відображення часу. Через додаток ви можете встановити розклад цього режиму. Функція «будильник» допоможе дитині забути про запізнення. Також в пам'яті гаджета є математична гра, яка дозволить користувачеві інтелектуально розважитися.

Активне дозвілля та спілкування з друзями. У Nomi Kids Heroes є можливість знайти друзів поблизу с таким же гаджетом для обміну голосовими повідомленнями і барвистими Emoji в стилі супергероїв. Також завдяки інтелектуальним датчикам ви зможете відслідковувати відстань і кількість пройдених кроків дитини. У комплекті з розумними годинами йде набір різних наклейок для дисплея - кожен раз, змінюючи дизайн, дитина буде відчувати радість від ефекту нового гаджета.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані