Мобільний телефон Apple iPhone 8 64GB (PRODUCT) Red Special Edition (MRRM2FS/A) - AT050923 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Apple iPhone 8 64GB (PRODUCT) Red Special Edition (MRRM2FS/A) - AT050923 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон Apple iPhone 8 64GB (PRODUCT) Red Special Edition (MRRM2FS/A)

Мобільний телефон Apple iPhone 8 64GB (PRODUCT) Red Special Edition (MRRM2FS/A) - AT050923

Код товару: AT050923
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 4.7", Оперативна пам'ять 2 Gb, Ємність акумулятора 1821 mAh, Вбудована пам'ять 64 Gb, Роздільна здатність екрану 750 x 1334 pixels, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Диагональ экрана 4.7
Оперативная память 2 ГБ
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 Mpx
Операційна система iOS
Колір красный
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 7 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, QZSS, Galileo
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Apple A11 Bionic
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення Lightning
Особливості 3D Touch display & home button, пиловологозахист корпусу, IP67, Qi wireless charging, oleophobic coating, Apple Pay
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Вага 148 грамм
Разрешение экрана 750 x 1334
Емкость аккумулятора 1821 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Apple iPhone 8 64GB (PRODUCT) Red Special Edition (MRRM2FS/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Apple iPhone 8 

Ваше рішення – насолоджуватися інноваціями 
Продумана ергономіка, грандіозні можливості апаратного ядра, чітке зображення і безпрецедентні можливості зйомки – в оновленому iPhone 8 гармонійно поєднуються багатофункціональність і досконалий стиль. Потужний процесор А11 Bionic, покращена легендарна камера, технологія бездротової зарядки, преміальні матеріали корпусу – пристрій демонструє вірний крок на шляху до інноваційного досконалості, яким і є iPhone 8. 

Приголомшливі можливості під склом 
Продуманий до тонкощів дизайн забезпечує естетичну насолоду і дарує чудові тактильні відчуття. Корпус iPhone 8 повністю виконаний з міцного абсолютно нового скла, укріпленого за допомогою сталевого основи і рамки з алюмінію серії 7000, що дозволяє використовувати бездротову зарядку. Пристрій ідеально лягає в долоню. При своїй витонченості смартфон відрізняється вражаючою надійністю – монолітна конструкція захищена від води і пилу, а олеофобне покриття дозволяє з легкістю позбутися від плям та відбитків пальців. Смартфон представлений в трьох колірних рішення: сріблястий, золотий і «сірий космос». 

Покращений Retina HD-дисплей 4.7" 
iPhone 8 оснащений яскравим 4.7-дюймовим IPS-дисплеєм. Новий дисплей підтримує технології True Tone, яка автоматично налаштовує баланс білого з урахуванням умов освітлення навколо вас. На дисплеї з розширеним колірним охопленням і поліпшеною передачею кольору мобільні ігри, перегляд фільмів, читання книг і перегляду веб-контенту принесе ще більше задоволення де б ви не знаходилися. 

Революція продуктивності 
Покращений 6-ядерний 64-бітний процесор А11 Bionic демонструє високу продуктивність і енергоефективність – настільки розумного і потужного процесора в iPhone ще не було. Чіпсет на 25% швидше, ніж процесор А10. Насолоджуйтеся сплавний роботою системи, забувши про промедлениях і затримках – під час виконання ресурсномісткою операції центральний процесор задіює шість ядер одночасно, дозволяючи домогтися точних результатів рішення задачі, а повсякденні справи виконує з мінімальною затратою енергії. Пристрій легко справляється з професійними програмами та вимогливими іграми консольного рівня – ви відчуєте кожну деталь. 

Можливості зйомки на межі допустимого 
Смартфон відрізняється неймовірними можливостями фото - і відеозйомки. Покращена найпопулярніша камера 12 Мп з більш швидкою матрицею, оптичною стабілізацією і розширеним алгоритмом обробки зображення робить максимально насичені, чіткі і яскраві фотографії без ефекту змазування незалежно від умов освітленості. Використовуйте портретний режим для створення власних фотошедеврів. Тепер об'єкти на передньому плані ще більш виразні, а розмиття фону – більш природне. Фронтальна камера з роздільною здатністю 7 Мп дозволяє отримувати атмосферні селфи. 

Вперше бездротова зарядка 
Використавши по максимуму досвід, накопичений при розробці бездротових технологій, інженери Apple створили бездротову зарядку для iPhone, що дозволяє заряджати смартфон без кабелю, використовуючи спеціальні станції і підставки. Відтепер заряджайте пристрій де б ви не знаходилися, не турбуючись про наявність розетки поблизу – в кафе, в аеропорту, в машині джерело живлення завжди під рукою. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані