Крісло ігрове Trust GXT 705 Ryon Gaming chair (22256) - AT050985 - купити Крісла ігрові в Києві й Україні, доступні ціни на Крісло ігрове Trust GXT 705 Ryon Gaming chair (22256) - AT050985 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить перфоратор, обратите внимание на медиаконвертер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар уничтожители бумаги, купить с доставкой в Мелитополь, рекомендуем вам накопитель, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на крепления кронштейны телевизоров, предлагаем вам сделать выбор smart часы и заказать с доставкой в Полтаве.
  • Рекомендуем купить ssd в нашем магазине, а также системная материнская плата с доставкой по Константиновке.
  • Предлагаем ознакомиться с приставки игровые, либо джойстик компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Крісло ігрове Trust GXT 705 Ryon Gaming chair (22256)

Крісло ігрове Trust GXT 705 Ryon Gaming chair (22256) - AT050985

Код товару: AT050985
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір рами чорний, Матеріал рами метал, Матеріал покриття Шкірзамінник PU, Замок регулювання нахилу так, Розмір роликів 50 мм, Матеріал роликів нейлон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Цвет рамы Чорний
Материал рамы для металла
Материал покрытия PU Кожзаменитель
Размер роликов 50 мм
Материал роликов нейлон
Предельная высота сиденья 53 см
Нижний порог высоты сиденья 43 см
Максимальне навантаження 150 кг
Максимальный рост пользователя 190 см
Виробник Trust
Опис

Придбати Крісло ігрове Trust GXT 705 Ryon Gaming chair (22256) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Trust – це компанія з 25-річним досвідом у сфері створення цифрових аксесуарів для ПК, ноутбуків, планшетів і смартфонів.
Стильний і сучасний дизайн товарів Trust радує покупців не тільки своїми органолептичними показниками, але і чудовою якістю збірки, а доступна ціна допомагає успішно конкурувати з багатьма виробниками.
Продукція, яку випускає глобальна компанія з локальними мережами збуту і неперевершеною технічною підтримкою, відповідає всім вашим потребам та очікуванням.
Компанія постійно слідкує за розвитком останніх технологій і успішно застосовує їх у своїх товарах, завдяки чому товари Trust завжди залишаються актуальними.

В ергономічному настроюваному ігровому кріслі Trust GXT 705 Ryon Gaming chair можна проводити багато часу за грою не в збиток комфорту.
Особливості , крісла Trust GXT 705 Ryon Gaming chair:
- Обертання на 360°.
- Газліфт 4 класу дозволяє налаштовувати висоту.
- Підлокітники зы зручними подушечками.
- Сидіння з регулюванням нахилу та можливістю фіксації.
- Міцний дерев'яний каркас.
- Зносостійкі подвійні колеса з плавним рухом.
- Висота сидіння: 47 – 55 см.
- Максимальне навантаження: 150 кг.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані