Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072) - AT051574 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072) - AT051574 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072)

Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072) - AT051574

Код товару: AT051574
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 2 x Audio (мікрофон, навушники), 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AeroCool
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x Audio (микрофон, наушники), 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 2.5 3
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 375 мм
Максимальная высота процессорного кулера 15.5 см
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити, мм 183 х 420 х 400 мм
Места для дополнительных вентиляторов Front 1x12 см
Опис

Придбати Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус AeroCool VS-1 Window (4713105958072) виконаний у форматі Middle Tower, підтримує використання висококласних відеокарт до 375 мм в довжину і процесорних кулерів висотою до 155 мм. Aero VS-1 сумісний з материнськими платами форматів ATX, Micro-ATX і Mini-ITX. Корпус дозволяє встановити одне 5.25-дюймовий пристрій, два 3.5-дюймових накопичувача і три накопичувача типорозміру 2.5 дюйма.

Нагріте компонентами повітря буде видувати 120-міліметровий встановлений вентилятор розташований на задній панелі. Присутня можливість встановити додатковий вентилятор на передній частині корпусу.

Панель вводу-виводу містить два роз'єми портів USB 2.0, порт USB 3.0, а також роз'єми для навушників і мікрофону. Особливостями корпусу AeroCool VS-1 можна відзначити сітчасту передню панель для кращого охолодження і пиловий фільтр для блоку живлення, також внутрішня конструкція корпусу дозволяє здійснювати монтаж необхідних компонентів без використання додаткових інструментів.

Віддані своїй справі засновники компанії Aero Cool невпинно вдосконалюють свої сміливі ідеї та рішення для виробництва ігрових ПК нового покоління. Завдяки креативним ідеям дизайну і гостроті технічної думки конструкторів, ця компанія отримала заслужене визнання в усьому світі. Багаторічний досвід і якість продукції компанії Aero Cool здобули їй найвищу популярність навіть у найвимогливіших користувачів ринку ігрових систем. На даний момент компанія може запропонувати широкий спектр обладнання високої якості в поєднанні з гнучкою ціновою політикою.

Фундаментом успіху Aero Cool є віддані своїй справі співробітники. У роки світової кризи компанія якнайкраще проявила свій потенціал. У той час як інші відчайдушно намагалися знайти вихід, фанатичні ентузіасти своєї справи брали неординарні рішення по перетворенню потужностей виробництва, які зробили можливим випуск сучасного обладнання в той період. Саме ці рішення допомогли компанії знайти рівновагу в складні 2008-2009 роки. З огляду на тривалий кризовий період, керівництво Aero Cool змогло запропонувати вигідні рішення, що в свою чергу забезпечило компанію від значних втрат.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані