Корпус NZXT S340 ELITE MATTE BLACK (CA-S340W-B3) - AT051588 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус NZXT S340 ELITE MATTE BLACK (CA-S340W-B3) - AT051588 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Корпус NZXT S340 ELITE MATTE BLACK (CA-S340W-B3)

Корпус NZXT S340 ELITE MATTE BLACK (CA-S340W-B3) - AT051588

Код товару: AT051588
Немає в наявності
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості вікно на бічній панелі, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 1 x Audio, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник NZXT
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 1 x Audio, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество внутренних отсеков 2.5 4
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 2 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 364 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16.1 см
Матеріал корпусу пластик, сталь
Вес, кг Windows 8.1
Места для дополнительных вентиляторов Top 1x12/14 см, Front 2x12/14 см
Опис

Придбати Корпус NZXT S340 ELITE MATTE BLACK (CA-S340W-B3) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус S340 відрізняється феноменальною довговічністю, а в моделі S340 Elite застосовується панель з загартованого скла, демонструє бездоганну конструкцію комп'ютера. На верхню панель введення-виводу додані порт HDMI і додаткові порти USB, полегшують підключення пристроїв віртуальної реальності. У комплект входить зручний тримач для кабелів з магнітним кріпленням, що полегшує зберігання шоломів віртуальної реальності і аудіогарнітур. S340 Elite — це міцний і компактний корпус, що виводить серію S340 на нову висоту.

Гідний зовнішній вигляд

Повністю сталева конструкція з панеллю з загартованого скла виглядають чудово. У корпусі S340 Elite ваша система постане у всій красі!

Оптимізація для віртуальної реальності

Цей корпус полегшує підключення пристроїв віртуальної реальності завдяки портам HDMI і USB на верхній панелі. Магнітний тримач дозволяє змотати кабель від шолома VR. Або його можна розділити, щоб закріпити довгий кабель.

Бездоганний внутрішній простір

Корпус S340 відрізняється відкритим внутрішнім простором зі сталевою планкою для кабелів, що відокремлює передній впускний повітропровід від решти корпусу. За планкою для кабелів і вздовж задньої панелі передбачена нова система затисків, що дозволяє легко зібрати акуратну систему.

Повна підтримка кулерів Kraken

З цим невеликим корпусом типу Midi-tower жертвувати продуктивністю не доведеться завдяки повній підтримці рідинних кулерів серії Kraken.

Компактні розміри

Корпус S340 відрізняється невеликими розмірами: висота — 474 мм, ширина — 432 мм, що дозволяє звести до мінімуму займаної площі.

Продумана конструкція

Повністю закриті фільтрами впускні повітроводи, сталеві аудіороз'єми, гвинти з накатаною головкою і система укладання кабелів — ось лише деякі з конструктивних особливостей, що дозволяють створити систему, яка буде бездоганно виглядати в компактному корпусі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані