Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R78H1RX560-WDG) - AT051640 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R78H1RX560-WDG) - AT051640 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R78H1RX560-WDG)

Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R78H1RX560-WDG) - AT051640

Код товару: AT051640
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Radeon RX 560, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Тип ПК Мультимедийные
Вид Класичний
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Radeon RX 560
Об'єм HDD 1 ТБ
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Колір Grey
Опис

Придбати Комп'ютер Dell Alienware Aurora R7 (Ai5R78H1RX560-WDG) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

У компактному, але легко розширюваному корпусі настільного комп'ютера Aurora ховається високопродуктивна графічна підсистема. Багатьом шанувальникам комп'ютерних ігор потрібні висока продуктивність графічного процесора і високошвидкісна графічна підсистема. Ці вимогливі користувачі приділяють особливу увагу графічному адаптеру, встановленим у системі, і комп'ютер Aurora не обдурить їх очікувань.

Повне занурення — побудуйте свою систему на основі кращих ігрових графічних процесорів, при цьому залишиться місце і для інших важливих складових захоплюючого ігрового середовища — кристального звуку і швидкої роботи мережі.

Центр управління
Центр управління Alienware забезпечує зручний і інтуїтивно зрозумілий доступ до ексклюзивних додатків, включаючи засоби налаштування ефектів підсвічування AlienFX і систему управління електроживленням AlienFusion. Завантаження оновлень і нових версій виконується прямо в центр управління, що перетворює його в постійно розвиваючийся засіб для індивідуального налаштування системи.

Повністю новий захоплюючий дизайн
З Alienware Aurora ви можете жити і дихати високою продуктивністю. Потужний настільний комп'ютер компанії Alienware допоможе вам панувати в мережевій грі. Використовуйте нові регульовані вентилятори, щоб управляти температурою і перемагати конкурентів. Також можна персоналізувати комп'ютер за допомогою різних ефектів підсвічування восьми різних зон.

Зручність модернізації — загляньте всередину корпусу Alienware Aurora ALX, і ви побачите, чому він так легко модернізується. Більшість основних компонентів легко доступні для модернізації та обслуговування без яких-небудь інструментів. У корпусі передбачене підсвічування п'яти зон з живленням від акумуляторів, яке буде працювати навіть при тимчасовому відключенні кабелю живлення.

Доступ з передньої панелі — просто натисніть на першу решітку, щоб отримати можливість підключення USB-пристроїв і звукових кабелів; вам більше не потрібно буде добиратися до задньої панелі корпусу. Порти досить рознесені, щоб зменшити ймовірність зачеплення за передню панель при під'єднанні кабелів. Це дозволяє уникнути небажаного заплутування і дорогого псування.

Доступ до задньої панелі — використовуйте останню у напрямку до задньої стінки вентиляційну решітку в якості ручки, щоб відкрити корпус для модернізації і обслуговування системи. На задній стінці корпуса також є підсвічування для більш зручного підключення і відключення кабелів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані